• Geri dön

  • 1.081 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Babalar Günü’nde babasına özel bir hediye almak isteyenleri “Centilmen Hediye Setleri”nin 5 farklı seçeneği ile mağazalarına bekliyor.

Özel günlerde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olan Paşabahçe Mağazaları, herkese hitap eden “Centilmen Hediye Setleri” ile tüm babaların yüzünü güldürecek. Farklı ürünlerden oluşan setler, ne alacağına karar veremeyenler için ideal bir hediye seçeneği!

Centilmen babalara

Her babanın zevkine ve tarzına uyabilmesi için 5 farklı seçenek sunan “Centilmen Hediye Setleri”, varlığı ve sevgisiyle adeta güç kaynağı olan tüm babalar için özel olarak tasarlandı. İçerisinde Lügat 365 Baba Kupadan espresso fincanına, kahve presinden bardak altlığına, kolonyadan dekoratif objeye kadar birçok farklı ürünün yer aldığı setler şık tasarımlı kutularıyla her babayı özel hissettirecek.

Paşabahçe Mağazaları, babasını bu özel günde ayrıcalıklı ürünleriyle mutlu etmek isteyenleri www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapmaya davet ediyor. Online mağaza üzerinden Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve Babalar Günü alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL