• Geri dön

  • 1.657 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


GRAVÜRLÜ ÜRÜN AİLESİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

BU YIL DA YENİ YIL HEDİYELERİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDAN

Yüzlerce hediye alternatifiyle sevdiklerinizi yeni yılda mutlu edecek birbirinden özel seçenekler sunan Paşabahçe Mağazaları, İstanbul, Bodrum, Edirne ve Konya’ya ait gravürlerden esinlenerek oluşturulan yepyeni ‘Gravürlü’ ürün ailesini müşterileriyle buluşturuyor.

“Hayat En Güzel Hediye” diyen Paşabahçe Mağazaları; bu yılbaşında da sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor.

Temelleri eskiye dayanan bir sanat dalı olan gravür Paşabahçe Mağazaları’nda tarihi simgeler ile birlikte hayat buluyor. İstanbul, Bodrum, Edirne ve Konya’ya ait gravürlerden ilham alınarak hazırlanan yeni ‘’Gravürlü’’ ürün ailesi yılbaşı hediye alternatifler arasında öne çıkıyor. 1800’lü yıllarda yapılan tarihi eserlerden oluşan, 6 farklı görsel seçeneği ile dikkat çeken gravürlü ürün ailesinin İstanbul temalı tabaklarında, Kız Kulesi, Topkapı Sarayı ve Haliç temalı İstanbul Gravürü yer alıyor. Bodrum Gravürlü Tabak üzerinde A. Guillaumot’un yaptığı Bodrum Kalesi ve Limanı, Edirne Gravürlü Tabak üzerinde Ronnstecher’ın yaptığı Edirne yakınlarındaki Eski Saray, Konya Gravürlü Tabak üzerinde ise yine A. Guillaumot’un yaptığı Konya Aladdin Camii ve Köşkü gravürü bulunuyor. Tüm tabakların arkasında da duvara asma yeri ve şehir ismi yer alıyor.

‘Gravürlü’ ürün ailesinde ayrıca çay bardakları, şekerlik ve tek kişilik Türk kahvesi fincanı gibi ürünler de mevcut.

Yılbaşında evinize şıklık katmak ya da sevdiklerinize farklı bir hediye almak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL