• Geri dön

  • 233 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nü aşk dolu bir sofrada kutlamak isteyenlere birbirinden zarif ürünleriyle farklı tarzlarda geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Sevgilisi ya da sevdikleriyle fark yaratan bir Sevgililer Günü akşamı geçirmek isteyenlerin adresi bu yıl da Paşabahçe Mağazaları olacak.

Ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, sevdiklerinizi mutlu etmek için özenle hazırlayacağınız sofra ve yemeklere özel sevgi dolu sunum alternatifleri için sizleri bekliyor.

Sevgililer Günü kırmızısı
Sevdikleriniz için hazırlayacağınız özenli ve zarif sofralar için yalın tasarım çizgisine sahip “Electrum” serisi kırmızısının anlam katan rengi ile Sevgililer Günü’nü taçlandırın.

Özenle hazırlanan sofralar
Şıklığı zirveye taşıyan masa düzenlemeleriyle eşsiz bir Sevgililer Günü yemeği yemek isteyenler için, cam ustalarının elinden çıkan camın kusursuzluğunu, deseninin şıklığıyla yansıtan birbirinden şık ve zarif “Romantica” karaf ve kadehler mutlu anlar için büyüleyici bir seçim. Kadehleri, sadece içecekler için değil sunumlar için de kullanabilir, atıştırmalıklar veya çerezleri sunarken fark yaratabilirsiniz.

‘’Meraklısına’’ Turta, Makarna ve Lazanya Fırın Kapları
Yalnızca özel günlere değil, sevdiklerinizle birlikte paylaştığınız tüm sofralara anlam katacak “Meraklısına” serisinin turta, makarna ve lazanya fırın kapları ile vazgeçilmez lezzetleri, şıklıktan ödün vermeden fırından doğruca sofraya taşıyabilirsiniz.

Sevgilisine ya da sevdiklerine aşk dolu sofralar kurmak isteyenler Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyip alışverişlerini kolayca yapabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL