• Geri dön

  • 1.416 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Evlerin ve sofraların vazgeçilmezi Paşabahçe, inovatif özelliğiyle cam ürünlere yeni fonksiyonlar kazandıran Zestglass serisini zenginleştiriyor. Paşabahçe, seride yer alan kavanoz, baharatlık ve yağlık-sirkelik ürünleri ile modern mutfaklar için yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.

Paşabahçe, Zestglass serisiyle, tüm cam ürünlerini farklı bakış açılarıyla yeniden değerlendiriyor, ileri dönüşümle modern mutfaklar için kullanışlı ve göze hoş gelen yepyeni ürünler üretiyor, renkli aksesuarlarıyla mutfakları geleceğe taşıyor. Zestglass serisi, Paşabahçe’nin ürün gamında yer alan cam ürünlere renkli kapak ve aksesuarlar eklenerek tamamen farklı fonksiyonlara sahip yepyeni formlara dönüşüyor.

Seride yer alan ve her ihtiyacı karşılayan 4 farklı kavanoz sayesinde kuru gıdalar güvenle ve sağlıkla muhafaza edilebiliyor. Zestglass serisinde yer alan 2 farklı boydaki yağlık ve sirkelik renkli kapaklarıyla dikkat çekerken, Zestglass baharatlık istenilen miktarda baharat kullanımına olanak sağlayan farklı boydaki delikleri sayesinde mutfaklarda kolaylık sağlıyor.

Renkli aksesuarlarıyla mutfakların yeni yardımcısı olan Zestglass serisi, göz alıcı tasarımlarıyla da mutfaklara yepyeni bir soluk katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL