• Geri dön

  • 1.366 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, sevdiklerinizle geçirdiğiniz güzel anları hatırlatacak yılbaşı hediyeleri ile bu sene de yeni yıl alışverişinin tek adresi olacak. Paşabahçe Mağazaları özel olarak hazırladığı hediye setleri farklı zevklere sahip sevdikleriniz için birbirinden güzel alternatifler sunuyor.

 “Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için yüzlerce farklı hediye seçeneği sunuyor. Sevdiğiniz ve önemsediğiniz herkes için çok sayıda hediye alternatifi bulabileceğiniz özel hediye setleri, ilgi çekici detayları ile benzersiz yılbaşı hediyeleri arasında yerini buluyor.

En Kalpten Hediye

Farklı ürünlerden oluşan bir alternatif olan “Kalpten Hediye Setleri”; ne alacağına karar veremeyenlerin sorununa çözüm sunuyor. 6 ayrı içeriği bulunan Kalpten Hediye Setlerinin içinde espresso fincanı, porselen kupa, dekoratif obje, kolonya gibi farklı ürünler bulunuyor. Sevdiklerinizin zevklerine ve tarzına en uygun seti seçerek, kişiye özel bir seçimde bulunabilirsiniz.

Erkekler İçin En İyi Hediye Önerisi; Centilmen Hediye Setleri

Özelikle erkeklere ne hediye alacağına karar veremeyenlerin yardımına koşan Centilmen Hediye Setleri, içeriğindeki farklı ürünler ile her zaman hatırlanacak ve saklanacak yılbaşı hediye alternatifleri arasında yer alıyor. 5 farklı hediye seti ile ön plana çıkan Centilmen Hediye Setleri sevdiklerinizi mutlu etmek için en favori hediyelerden biri olacak. Siyah, kırmızı, yeşil ve mavi renkleriyle dikkat çeken Centilmen Hediye Setlerinin içinde; porselen kupa, bardak altlığı, kolonya, dekoratif obje, lokum, french press gibi ürünler yer alıyor.

Koku Tutkunları için

Koku Hediye Seti ise mis gibi kokan ufak şeylerden mutlu olanlar için en iyi hediye seçeneği. Koku Hediye Seti’nin içerisindeki portakal kokulu tealight mum, mandalinalı sıvı sabun ve mandalinalı kolonya sevdiklerinizi mest edecek.

Yılbaşı alışverişinde erkenden hazırlıklarınızı tamamlamak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL