• Geri dön

  • 345 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Yılın en renkli ve heyecanlı zamanı yaklaşırken, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmaları için sevdiklerini bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin bu yılki adresi de Paşabahçe Mağazaları olacak.

Ev ve yaşam alanlarının vazgeçilmezi Paşabahçe Mağazaları, yeni yılın enerjisini ve heyecanını birbirinden farklı ve özel hediye alternatiflerini bir arada sunarak evlerin her köşesine taşıyor. Paşabahçe Mağazaları’nda, yeni yıla umutla ve keyifle başlamak için evinizde misafirlerinizi ağırlarken karşılayacak dekoratif objelere, şık sofra ürünlerinden mutfak aksesuarlarına kadar pek çok hediye seçeneği bulmak mümkün.

Değer Katan Hediyeler
Yalın şıklığıyla dikkat çeken Cam Xox strateji oyunu hem yılbaşı akşamınızın vazgeçilmez eğlencesi hem de farklılığıyla göz dolduran bir hediye alternatifi olabilir. İlk başlayanın her zaman en büyük avantaja sahip olduğu oyun, yeni yılın heyecanını çok daha farklı kılıyor.

Tarihin ustalıkla cama yansıtılan izlerini evlerine taşımak isteyenler için çok özel bir seri olan Alacahöyük serisi, şıklığıyla dikkat çekiyor. Çorum’da yer alan ve Hititler’in önemli merkezlerinden biri olan Alacahöyük’teki buluntulardan esinlenerek tasarlanan yeni seri, tarihe ilgi duyanlar için eşsiz bir hediye seçeneği olabilir.

Ev ve yaşam alanlarının dekorasyonunu tamamlamak için farklı çizgilere sahip tasarımlı aksesuarlar son dönemin trendleri arasında yer alıyor. Beykoz Camları’nın karakteristik özelliği olan kesme ve boyama süslemeciliğine sahip “Beykoz Bahar Dalı Kandil’’ ve ‘’Beykoz Papatya Kandil’ de birbirinden özel yeni yıl hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Siyah mermer ve gold metal detayları ile Selçuklu serisi dekoratif ürünler ve sunum ürünleri de fark yaratacak bir hediye alternatifi sunuyor.

Her gününüzü özelleştiren hediyeler
Güzel sohbetlerin ve en özel ikramların olmazsa olmazı kahve ve çay tercihleriniz için Kar tanesi ve Geyik desenli Seramik Kupa seçenekleri yeni yılda iyi bir hediye alternatifi oluşturuyor. ‘’Fındıkkıran’’ bardak seti ve dekoratif stant, sevdiklerinize özenle hazırladığınız sunumlara renk katarken, Retro Mumluk ve Butik Çikolata Mum seti de yeni yılın ve mevsimin ruhunu yansıtıyor.

Evinizi yeni yıl ruhuna hazırlayın
Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz sevgi, neşe ve mutlulukla dolu güzel bir yılbaşı akşamı için evinizi hazırlayın. Hem şıklığı hem fonksiyonelliği ile ön plana çıkan, cam ustalarının hünerli ellerinde şekillenen Kırmızı Elma Şekerlik rengiyle yeni yıl ruhunu evinize taşıyor. Birbirinden farklı özgün tasarımlı dekoratif süsler evlere hareket ve neşe katıyor. Anamur Seramik Dekoratif obje ile yeni yılın vazgeçilmez çiçeği kokinalar ile şıklığı tamamlayın.

Sevdiklerinizin yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmalarını sağlamak için geç kalmadan Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL