• Geri dön

  • 1.081 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesine özel bir hediye almak isteyenleri “Kalpten Hediye Setleri”nin 4 farklı seçeneği ile mağazalarına bekliyor.

Özel günlerde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olan Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’ne özel birçok hediye alternatifi sunuyor. Bu alternatifler arasında öne çıkan ve 7 farklı seriden oluşan “Kalpten Hediye Setleri”, ne alacağına karar veremeyenler için ideal bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Annenizin tarzına ve ihtiyacına en uygun olan seti seçmeniz için 7 ayrı seçenek sunan “Kalpten Hediye Setleri”, pembenin farklı tonlarının yer aldığı kalpli kutularıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. İçerisinde espresso fincanından porselen kupaya, lokumdan kolonyaya, akide şekerinden dekoratif objeye kadar birçok farklı ürünün yer aldığı setler her anneyi özel hissettirecek.

Paşabahçe Mağazaları, annesini bu özel günde ayrıcalıklı ürünleriyle mutlu etmek isteyenleri www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapmaya davet ediyor. Online mağaza üzerinden Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve Anneler Günü alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL