• Geri dön

  • 1.239 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


NAZAR BONCUKLARI VE DUVAR SÜSLERİYLE EVLERDE ŞIKLIK

YILBAŞINDA SEVDİKLERİNİZİ ÖZEL HİSSETİRECEK HEDİYELER PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

Sevdiklerini şaşırtan ve mutlu eden yılbaşı hediyeleri seçmek isteyenlerin bu yılki adresi de Paşabahçe Mağazaları olacak. Ev dekorasyonunu güzelleştiren nazar boncukları ve renkli duvar süsleri benzersiz yılbaşı hediyeleri arasında kendine yer buluyor.

Bu yıl da hediye denince akla ilk gelen marka olan Paşabahçe Mağazaları; ev dekorasyonuna önem verenler için hediye edilebilecek nazar boncukları ve duvar süsleri ile evlerin havasını bir anda değiştiriyor.

Ev Dekorasyonunu Güzelleştiren Nazar Boncukları

Anadolu’da yaşamış çeşitli medeniyetler tarafından nazara karşı koruyucu olarak bilinen ve kullanılan nazar boncukları evlerde ve dekoratif ürünlerde sıkça kullanılıyor. Paşabahçe Mağazaları’nda satışa sunulan nazar boncukları farklı renk ve tasarımlarıyla evlerin ve yaşam alanlarının duvarlarını en güzel şekilde süslüyor. Fenikeliler döneminden beri Anadolu’da ilkel cam fırınlarında üstün bir beceri ile biçimlendirilen boncuklara, zaman içinde göz deseni eklendi ve böylece ilk nazarlıklar oluştu. Yüzyıllar boyunca göz simgeli cam boncuklar, Anadolu kökenli bu nazarlıklar pek çok farklı kültüre de yayıldı. Nazarlık yapımında en yaygın kullanılan renk mavi. Maviden başka ergitilmiş camın saklı bilgi ve yöntemlerine bağlı olarak beyaz, sarı, kırmızı ve nadiren yeşil de kullanılıyor.

Evlerde Bolluk ve Bereketin Simgesi; Nar ve Dört Yapraklı Yonca

Çok sayıdaki taneleri ile her zaman bereketin sembolü olan nar, Bereket Nar Aksesuar ile evlere bolluk getirirken, her yaprağı bir anlam taşıyan, inanç, umut, aşk ve iyi şansı simgeleyen dört yapraklı yonca ise Dört Yapraklı Yonca Aksesuar ile evleri süslüyor.

Duvar Süsleri Evlere Şıklık Katıyor

Evlerin ve yaşam alanlarının dekorasyonunu tamamlamak için duvar süsleri son dönemin trendleri arasında yer alıyor. Etnik desenleri ve nal şekliyle öne çıkan Uğur Nal Aksesuar, yüzyıllardır sahiplerine şans getirdiğine inanılan Fatma'nın elinden esinlenerek tasarlanan Fatma Ana Eli Aksesuar ve anahtar şekliyle dikkatleri üzerine çeken Kısmet Anahtar yılbaşı hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Sevdiklerinizin yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmalarını sağlamak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL