• Geri dön

  • 774 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en sevilen cam ev eşyası markası Paşabahçe, yüzlerce ürün çeşidi ile yeni yılda da hayatlarımızı güzelleştirmeye devam edecek.

7’den 70’e hepimizin vazgeçilmezi Paşabahçe, yeni yılda da sofralarınızı, mutfaklarınızı güzel anılarla keyiflendirerek, dost sohbetlerinize eşlik edecek. Mutluluk dolu sofralarla yeni yıl ruhunu evlere taşıyan Paşabahçe, sevdiklerini yeni yılda mutlu etmek isteyenler için yüzlerce farklı hediye seçeneği sunarak özel günleri unutulmaz anlara dönüştürmeyi sürdürüyor.

Yeni yıl kampanyası ile “Mutlulukla dolu yeni sayfalar açılsın. Yeni yılda, neşe, ilham, keyif sizi bulsun” diyen Paşabahçe, her zevke ve tarza uygun birbirinden özel bardak ve tabak serileri, tatlı kaseleri, şık kadehleri, Borcam çeşitleri ve daha pek çok ürünü ile o özel anlarda hep yanınızda. Neşe dolu sofralarda sevdiklerini ağırlamak isteyenlere, bir dost sohbetinin olmazsa olmazı kahve diyenlere, yorgunluğunu çayla dindirenlere birbirinden renkli ve bol seçenekli ürünler sunan Paşabahçe, hayatın her anında olduğu gibi yılbaşında da hayatınıza güzellik katacak.

Kendiniz ve sevdikleriniz için en güzel Paşabahçe yeni yıl hediyelerini ister 1 tık ister birkaç adım ötenizde, en yakın market, perakende ve satış noktalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL