• Geri dön

  • 1.371 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşam alanlarına dair binlerce ürünle; ilham veren fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, servis arabaları, saklama kutuları, bambu ürünler ve raf üniteleri gibi yepyeni dekorasyon ürünleri ile yaşam alanlarını daha kullanışlı ve şık bir hale getiriyor.

Paşabahçe Mağazaları, servis arabaları, saklama kutuları, bambu ürünler ve raf üniteleri gibi en yeni dekorasyon ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları, ufak dokunuşlarla yaşam alanlarında büyük değişiklik yaratmak, evinin havasını değiştirmek isteyenler için yepyeni ürünler ve ilham veren fikirler sunuyor.

Evlerde bambu rüzgarı

Yapısı itibariyle hafif, sağlam ve esnek olan, suya karşı dayanıklılığıyla dikkat çeken, kolay kolay kırılmayan ve çizilmeyen bambu, evin her köşesinde farklı tasarımlarla bu sezon da kendini gösteriyor. Ev dekorasyonunda öne çıkan bambu, bulunduğu ortama doğallık ve ayrı bir sıcaklık katıyor. Paşabahçe Mağazaları’nın yeni ürünlerinde de çokça kullandığı bambu, şık görünümünün yanı sıra düzenli evler için pratik çözümler sunuyor. Paşabahçe Mağazaları’nda yerini alan yeni “Bambu” sepetler üç farklı boyu ve ergonomik tasarımı ile eşyaları düzenlemeniz için oldukça ideal bir seçenek. Mobilyalar ve aksesuarlarda sıkça tercih edilen bambular aynalarda da kullanılıyor. ’Bambu’’ aynalar üç farklı boy seçeneği ile evlere modern bir dokunuş katıyor. İki farklı boyuyla hem tek hem de çift olarak kullanıma imkan sağlayan ‘Bambu’ merdivenler ise evlerin havasını değiştiriyor.

Ahşap ürünler ile evlerde sıcak bir görünüm

Yeni ahşap servis arabaları farklı ebat ve tasarım seçeneği, ergonomik kullanımı ile servis için şık ve pratik bir çözüm sunuyor. Siyah rengin asaletiyle ahşabın sadeliğinin bir araya geldiği yeni ahşap merdivenler ise iki farklı boy seçeneği ve zarif tasarımıyla evlere farklı bir dokunuş katıyor.

Evinizin havasını ayna ve duvar süsleri ile değiştirin

Paşabahçe Mağazaları’nın yepyeni ayna ve duvar süsleri ile evler ahenkli, keyifli ve düşünülmüş mekanlar haline geliyor. Parça parça aynaların üst üste gelerek farklı bir simetri oluşturduğu Stick Ayna, metalin yarattığı çekici etkiyi yansıtan Ring Ayna ve yaprak desenlerinin ön plana çıkarıldığı Florya Metal Duvar Süsü küçük dokunuşlarla evlere canlılık veriyor.

Paşabahçe Mağazaları yepyeni ürünleri ile evine düzen getirmek isteyen herkesi mağazalarına ve e-mağazasına bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL