• Geri dön

  • 1.288 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


SEVGİNİZİ MİNİ AYNALAR İLE YANSITIN

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN EN GÜZEL HEDİYELER PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nü karşılamaya hazırlanırken, sevdikleriniz için çok özel hediye alternatifleri sunuyor. Barok dönemin izlerini taşıyan ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken aynalar sevdiklerinizin kalbini çalacak.


Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor.

Güzelliğine düşkün olanlar için, kelebek ve gül motifleri ile süslenmiş Mini El Aynası yanlarından ayıramayacakları bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Mavinin gücünü ön plana çıkaran, Barok dönemi motifleri ile tasarlanan Mini Barok Ayna ile kuş desenleri ve çiçeklerle bezenmiş Mini Kare Ayna sevdiklerinize kendini özel hissettirecek hediye önerileri arasında yer alıyor. Beyaz rengin masumiyeti ve aşkın sembolü kalp simgesinin bir araya geldiği Mini Kalp Ayna ise şık tasarımıyla kalpleri kazanıyor.

Sevgililer Günü hediyeniz için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL