• Geri dön

  • 2.730 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilik denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding’in yeni ürünü Smartside Çekmeceli Baza, iki yanında bulunan çekmecelerle depolama ihtiyacına yanıt verirken modern tasarımıyla da çocuk ve genç odalarını güzelleştiriyor.

Türkiye’nin yenilikçi markası Yataş Bedding, baza koleksiyonuna eklediği Smartside Çekmeceli Baza ile genç ve çocuk odalarında büyük bir ihtiyaç olan depolamaya fonksiyonel ve pratik bir çözüm sunuyor. Her iki yanında yüksek kaliteli teleskopik ray sistemiyle kolayca açılıp kapanan çekmeceler bulunan Smartside Çekmeceli Baza, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. 90x190, 100x200 ve 120x200 olmak üzere üç ayrı ölçü seçeneği bulunan Smartside Çekmeceli Baza, 12 cm yüksekliğindeki özel ceviz renkli ayaklarıyla temizlikte kolaylık da sağlıyor.

Smartside Çekmeceli Baza ve Yataş Bedding’in zengin koleksiyonunda yer alan ürünlere, Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL