• Geri dön

  • 2.422 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Her zevke hitap eden, göz alıcı koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, Loreto Genç Odası ile gençlere modern, şık ve iddialı mobilyalar sunuyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, Loreto Genç Odası ile gençlerin hayal ettikleri yaşam alanını gerçeğe dönüştürüyor. Ahşap ve metalin çağdaş birlikteliğini yansıtan modern endüstriyel tarzıyla dikkat çeken Loreto Genç Odası, uniseks bir tasarıma sahip. Açık ceviz ve kırık beyaz renk kombinasyonunun, doğallığın ön planda olduğu derin dokulu yüzeyle birlikte kullanıldığı Loreto Genç Odası, hem çok konforlu hem de fonksiyonel.

Gençlerin yoğun çalışma saatleri için ihtiyaçları olan düzeni ve rahatlığı sunan kitaplık ve çalışma masası modülleri, Loreto Genç Odası’nın dinamik tasarımını tamamlıyor. 2 ve 3 kapaklı olmak üzere toplam iki dolap alternatifinin yanı sıra 2 ayrı yükseklikteki şifonyer modülü ise gençlere kişisel eşyaları için çok yönlü saklama alanları sunuyor. Loreto Genç Odası’nın baza, başlık, karyolada da iki farklı ölçü ve renk seçenekleri bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL