• Geri dön

  • 785 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Modern-Country, rustik köy evlerinin sıcaklığını, şehirli ve modern tasarımla birleştiren yeni bir tarz olarak son zamanlarda dekorasyon trendlerinde çok fazla karşımıza çıkıyor. Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev’in, ev dekorasyonunda yumuşak renkler ve rustik detaylarla country tarzın modern yorumlanmasını tercih edenler için hazırladığı dekorasyon önerileri sizlerle…

Son zamanlarda ülkemizde çok sık gördüğümüz Country tarzına yeni bir soluk geldi diyebiliriz. Modern görünümden vazgeçmeden birkaç detay ile country bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer çok fazla renk ve desen kullanmak istemiyorum ama yine de Country etkisini istiyorum diyorsanız Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev’in Modern-Country tarzındaki dekorasyon önerilerine göz atmanızı öneririz…

Modern-Country ev dekorasyon örnekleri büyük apartmanlarda ve şehir merkezindeki modern evlerde ilgi görmeye başlayan yeni bir tarz olarak ön plana çıkıyor. Daha sıcak ve rahat bir dekorasyon tarzını ifade eden bu trendi evinizde uygulamak için yalnızca mobilyalarınızın değil evinizdeki duvarlardan mobilya ve kumaş renklerine, zeminlerden aksesuarlara kadar tüm öğelerin bir uyum içinde ve dengeli olması önemlidir. Ahşabın kullanımı Country tasarımı oluşturan en önemli parçalardan biridir. Hiçbir Modern-Country tarzı iç tasarım, ahşap unsurlar olmadan bitmiş sayılmaz. Bunun için oturma odası mobilyalarınızı doğadan ilham alan renklerle kombinleyebilir, böylece evinize hem rustik tarzı hem de modern dokunuşu aynı anda getirebilirsiniz.

Modern-Country dekorasyon, ortama rahatlık ve konfor katarken kullanım kolaylığı sağlaması da önemli. Evin en çok zaman geçirilen alanı olan salonlarda, hem konforlu oturum yapısı ve hem de yatak olabilme özelliği ile Divanev’in yeni serisi Agata koltuk takımı tam olarak bu ihtiyaca çözüm sunuyor. Ayrıca farklı renk kullanımı ile dekorasyonda dengeli bir uyum sağlamakta mümkün.

Yemek odası ve oturma grubunun uyumu, yaratmak istenilen dekorasyon tarzının bütünlüğü açısından oldukça önemlidir. Bu alanın atmosferi ve düzeni, evinizin genel estetiğine de katkı sağlar. Bu nedenle, yemek odası alanında en uygun ortamı oluşturmak için bazı ipuçlarından faydalanmak önemlidir.

Gücünü doğadan alan bu dekorasyon tarzı için asıl amaç sıcak ve samimi bir ambiyans yaratmaktır. Country deyince ilk akla gelen açık renkler, rüstik görünümler ve doğal dokuları modernleştirmek için farklı materyallerle birleştirmek önemlidir. Divanev’in tasarıma derinlik katan ve modern ile country’nin estetik bir yorumu olan Agata Yemek Odası, hayalinizdeki yemek odasına ulaşmanızı mümkün hale getiriyor. Metal detaylar ve açık natürel renklerin birleşmesi, mermer desen görünümü yoğun country tarzını yumuşatarak modern bir görünüm katıyor.

Duvar ve zeminde açık ve doğal tonlar tercih edilmeli

Beyaz ve krem tonları, Modern-Country tarzın temel renklerini oluşturur. Duvarlarda bu tarz tonlarda renkleri kullanarak evinizi ferah ve aydınlık bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca hafif pastel renkler, Modern-Country tarzın yumuşak ve romantik hissini ferah renklerle buluşturarak evinize denge getirir. Hafif gri ve bej tonları da bu tarzın bir parçası olabilir. Duvar kağıtları veya duvar kaplamaları da bu dekorasyonu zenginleştirerek evinize karakter katmanıza da yardımcı olur. Bu tarz evlerde duvarlar kadar zemin renkleri de oldukça önemlidir. Ahşap zeminler doğal bir sıcaklık ve karakter katarken, bazı Modern-Country evlerde ise taş zeminler tercih edilir. Doğal taş zeminler, rustik bir görünüm sunarak kır evi havasını destekler.

Zeminde sıcaklık ve yumuşaklık eklemek istiyorsanız, bej veya hafif gri tonlarda halılar kullanabilirsiniz. Bu, özellikle oturma odaları veya yatak odaları için son derece uygundur. Divanev de hayalinizdeki Modern-Country evlere ulaşmanız için tasarladığı halı seçenekleriyle evinizin havasını dilediğiniz ölçüde değiştirmenize yardımcı oluyor.

Yatak odalarında sıcak, doğal ve rahat bir atmosfer yaratın!

Modern-Country tarzda dekore edilen yatak odaları sıcak, rahat ve doğal bir atmosfer oluşturacak şekilde düzenlenebilir. Doğadan ilham alan renkleri yatak odasında da kullanabilirsiniz. Dengeli bir şekilde kullanılan yeşil renk odanızı ısıtabilir, beyaz tonlarla aydınlığı hissedebilirsiniz. Yatağınıza serdiğiniz nevresimlerinizdeki perde ve yastık kılıfları gibi tekstil ürünlerinde pastel renkler veya çiçek desenleri tercih ederek sıcak ve rahat bir görünüş yaratabilirsiniz. Doğal ahşap görünümü, Modern-Country stilinin önemli bir öğesidir. Örneğin; ahşap mobilyaları yumuşak dokulu kumaşlarla tamamlayabilir ve ahşap zeminlerin üstüne yumuşak bir halı ekleyerek hem dokusal kontrast hem de rahatlık sağlayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL