• Geri dön

  • 2.583 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilik denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, bebeklerin ve çocukların uyku sağlığını esas alarak geliştirdiği yeni koleksiyonuyla miniklere iyi uyku vaad ediyor.

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sürdürmesi için en önemli konulardan biri, sağlıklı bir uyku. Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş Bedding, bu öngörüden yola çıkarak gerçekleştirdiği uzun ve detaylı çalışmaları sonucunda, Yataş Mini – Bebek Yatakları Koleksiyonu’nu ebeveynlerin beğenisine sundu. Omurgayı ve fiziksel gelişimi doğru bir şekilde destekleyen Yataş Mini – Bebek Yatakları, miniklere güven verici bir ortam sağlarken hassas cilt yapılarına uygun, hava geçirgenliği olan kumaşlarıyla da huzurlu bir uyku sunuyor.

Yataş Mini – Bebek Yatakları Koleksiyonu, 7 seri ve 19 bebek yatağı ile dünyanın en geniş portföylü bebek yataklarına sahip koleksiyon olma unvanını taşıyor. Koleksiyonda yer alan Foamy Serisi, sünger içerikli 3 farklı bebek yatağından oluşurken, yay özelliğine sahip 5 farklı bebek ve çocuk yatağından oluşan Springy Serisi, Sadece yüksek güvenlik ve kalite standartlarına verilen Alman LGA sertifikalı ve Milky kumaş özelliği sayesinde bebeklerin hassas cildine uyum sağlayabiliyor. Doğal içerikli malzemeler ile hazırlanmasıyla sağlıklı bir uykunun önemine dikkat çeken Pure Serisi ise 3 farklı bebek ve çocuk yatağından oluşuyor. Çocukların yatakta geçirdikleri sürenin daha eğlenceli bir hale gelmesini sağlayan Play Ground Serisi, 2 farklı oyun park yatağına sahip. Anne karnının konforunu aratmayacak taşınabilir bebek yataklarından oluşan New Born Serisi ile de yeni doğan bebekler çok daha huzurlu bir uykuya kavuşuyor. Ebeveynlerin de konforunu unutmayan Yataş Bedding Handy Serisi ise yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz bebek yataklarından oluşuyor. Medical Serisi ise Yataş Mini – Bebek Yatakları Koleksiyonu’nun medikal özelliklere sahip yataklarını kapsamaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL