• Geri dön

  • 1.098 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ilk ve tek değiştirilebilir yıkanabilir baza başlık seti Mood Flex’le moodunu kolayca değiştir!

Yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterileriyle buluşturan ve uykuda yeniliğin öncüsü olan Puffy, Türkiye’nin ilk yıkanabilir, değiştirilebilir kılıflı baza başlık seti olan ve çok farklı kişilik türlerini baz alarak tasarlanan Mood Flex yatağını müşterilerinin beğenisine sundu. “Tarzını değiştir, modunu değiştir” mottosuyla birçok tarza uygun şekilde tasarlanan Mood Flex, gençlerin her zevk ve tarzına uygun çözümler sunuyor.

Yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterileriyle buluşturan ve uykuda yeniliğin öncüsü olan Puffy, Türkiye’nin ilk değiştirilebilir, yıkanabilir kılıflı baza başlık seti olan ve “tarzını değiştir modunu değiştir” mottosuyla tasarladığı Mood Flex yataklarını tanıttı. 3 farklı tema etrafında tasarlanan Mood Flex yatakları, okyanus esintilerinden sahil etkilerine, gün batımından genç ve dinamik tarzlara kadar birçok stili tek bir üründe buluşturuyor.

Mood Flex ile kolayca yıkama ve uzun ömürlü kullanım

Farklı kişilik tarzlarına göre nevresimle ya da odaların dekorasyonuyla uyumlu olacak şekilde baza ve başlığın tamamını değiştirmeden sadece kumaşları değiştirerek kişiselleştirilebilen Mood Flex yatakları, Puffy güvencesi ve şıklığıyla yatak odalarına ferah ve estetik bir dokunuş getiriyor. Baza ve başlık, eskidiğinde ve kirlendiğinde atmak veya değiştirmek yerine kumaşları değiştirerek ve kirlendiğinde kolayca yıkayarak daha uzun kullanım olanağı sunan Mood Flex, farklı tarzlara ve ruh hallerine uygun temalar ile her zevke uygun modern, dinamik ve zamansız tasarımları esas alınarak oluşturuldu.

Mood Flex yatakları, kirlenme ya da eskime gibi durumlar halinde baza ve başlığı değiştirmek yerine kumaşların kolayca yıkanması değiştirilmesiyle uzun süre kullanım olanağı sunuyor. Mood Flex ayrıca, farklı tarzlara ve ruh hallerine uygun temalar ile her zevke uygun modern, dinamik ve zamansız tasarımlar esas alınarak oluşturuldu.

“İyi Uyku”dan ödün vermeden geliştirildi

Yatak odalarına özgün ve ferah bir tarz getirmek isteyenler için yenilikçi çözümler sunan Puffy, yataklarda kullanılan VZS teknolojisi ile vücut basıncını dengeleyerek omuz, basen ve eklemlerdeki ağırlığı dengelemesinin yanı sıra, vücudu rahatlatıp ve yorgunluğu azaltmaya da yardımcı olmayı hedefliyor. Mood Flex yataklarında kullanılan açık hücreli visco süngerler, basen ve eklemlerdeki ağırlığı dengeleyerek vücudu rahatlatmasının yanı sıra, iyi uykudan da ödün vermeyip yorgunluğu minimum seviyelere çekerek uzun yıllar kullanım olanağı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL