• Geri dön

  • 281 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home Visions Serisi’nin en şık parçalarından olan Seoul ve Dakar Modüler Köşe Takımları, zamansız tasarımları ve rahatlıklarıyla yaşam alanlarının en sevilen köşesi oluyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, tasarımda evrensel değerlerden ilham alan Visions Serisi’nde yer alan Seoul ve Dakar Modüler Köşe Takımlarıyla estetik, kalite ve rahatlığı buluşturuyor. Enza Home Tasarım Ekibinin özgün tasarımları ve dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan ürünlerden oluşan Visions Serisi’ndeki Seoul ve Dakar Modüler Köşe Takımları, İtalyan tasarım yapıları ve yüksek konforlu oturumlarıyla öne çıkıyor. Her iki takım metal konstrüksiyona sahip sağlam iskelet yapısı ile uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor.

Ekstra konforuyla önce çıkan Seoul Modüler Köşe Takımı, geniş oturum alanının tasarımında yer alan hibrit sünger teknolojisi, birbirinden bağımsız olan yay sistemini beraber kullanarak eşsiz bir rahatlık sunuyor. Modern ve zamansız bir şıklığa sahip Seoul Modüler Köşe Takımı, modüler yapısıyla farklı ihtiyaçlara uyum sağlıyor. Seoul’ün zengin kırlent uygulamaları, siyah ve bronz renk alternatifli yüksek metal ayakları ve kıvrımlı çizgileri gelen sıra dışı sadeliği ise yaşam alanlarına zarafet katıyor.

Visions Serisi'nin sınırsız kombinasyona izin veren modülerliğiyle dikkat çeken üyesi Dakar Modüler Köşe Takımı, etkileyici tasarımıyla göz alıyor. Keskin İtalyan tasarım hatları ve yüksek metal siyah ayak detaylarıyla son derece şık görünen Dakar Modüler Köşe Takımı, geniş oturum alanı, hibrit sünger teknolojisi sayesinde ekstra konfor sağlıyor. Sırt minderi uygulaması da rahatlığı perçinliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL