• Geri dön

  • 927 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, Dünya Okuma Haftası’nda kitapseverleri unutmuyor! Fonksiyonel çalışma masaları ve kitaplıklarla evlerde en rahat okuma köşeleri Enza Home ile hayat buluyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, Dünya Okuma Haftası’nda herkesi evinde keyifli bir okuma köşesi oluşturmaya çağırıyor. Enza Home koleksiyonundaki çalışma masaları ve kitaplıklar hem kitaplarınızı sergileyebileceğiniz hem keyifle okuyup çalışabileceğiniz rahat ve fonksiyonel ortamlar yaratıyor. Bu çalışma masalarından biri modern endüstriyel stilini kaliteli ve dayanıklı malzemesiyle harmanlayarak uzun ömürlü bir kullanım sunan Loreto Çalışma Masası… Metal mat siyah ayaklarıyla çok şık görünen Loreto Çalışma Masası, iki adet çekmece uygulamasıyla şıklığın yanı sıra pratiklik de kazanıyor. Her alana uyum sağlayan boyutlarıyla dikkat çeken Loreto Kitaplık ise çok amaçlı açık raflarının dinamik tasarımı ve derin dokulu yüzeyiyle kitaplarınızı sergileyebileceğiniz şık bir alan sunuyor. Loreto Kitaplık, minimal ve yenilikçi tarzıyla büyük beğeni topluyor..

Ceviz ve koyu kahve renk kombinasyonuyla ahşabın doğal estetiğini yaşam alanlarına taşıyan Orlando Çalışma Masası, frenli ray sistemine sahip bir adet çekmecesi ve kitap okurken aldığınız notlarınızı pratik bir şekilde asmak için kapitone işlemeli döşeme panosuyla son derece işlevsel.

Geniş raflarıyla dikkat çeken Netha Kitaplık ise ceviz rengi ve keten dokulu kumaş desene sahip yüzeyiyle yenilikçi bir tarza sahip. Kitaplığın kapaklı bölümleri farklı depolama ihtiyaçlarına yanıt verirken, açık raflar ise modern görünümü destekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL