• Geri dön

  • 1.592 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, ileri yaşlarda görülen uyku ve hareket sorunlarına çözüm için Sixty Plus yatağı sunuyor. Özel yapısı sayesinde yaşa bağlı ortaya çıkan ağrıları azaltmaya yardımcı olan Sixty Plus Yatak, daha rahat bir uykunun adresi oluyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, ileri yaşlara özel geliştirdiği Sixty Plus Yatak ile herkesi sağlıklı ve rahat bir uykuyla buluşturuyor. Sixty Plus İleri yaşlarda sıkça görülen kas eklem ağrılarını azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca klinik test sonuçlarına göre manyetik ipliklerle örülmüş Tesla kumaş teknolojisi sayesinde uyku verimliliğini yüzde 98’e çıkarırken, REM uykusunu yüzde 11 artırarak melatonin hormonunun salgılanmasını destekliyor. Bu sayede kesintisiz ve kaliteli bir uyku sunuyor.

Body Sense sünger sayesinde ağrı potansiyelinin yüksek olduğu omuz, bel, basen ve eklemler gibi bölgelerde ise ağrı hissinin azalmasına yardımcı olurken, düşük yatak yüksekliği ise yatağa yatma ve kalkma esnasında kolaylık sağlıyor. Birbirinden ayrı hareket edebilen pocket yay sistemi sayesinde farklı vücut tiplerine en doğru omurga desteği sunan Sixty Plus Yatak’ta kullanılan özel yay dizilimi ise yatak kenarlarında oluşabilecek çözmeleri önleyerek yatağın ömrünü uzatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL