• Geri dön

  • 1.349 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya ve uyku markası Divanev, evini yenilemek isteyenler ve evinde yenilik arayanlar için “Çifte Fırsat” ve “Yeni Evli Divanevli” kampanyalarını duyurdu. Çifte Fırsat kampanyası kapsamında Divanev mağazalarından yapılacak her 69.900 TL’lik alışverişte 6.000 TL, her 27.900 TL’lik alışverişte 2.000 TL anında indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca Divanev’den yeni evleneceklere de müjde! Nola Oturma Grubu, Morel Yemek Odası ve Morel Yatak Odası’ndan oluşan evlilik paketi sadece 44.500 TL.

Yaza girerken evlerinde değişiklik yapmak isteyenler, yeni evlenecekler veya evini yenileyecekler için Divanev, çok avantajlı indirim fırsatları sunuyor. Haziran ayı boyunca “Çifte Fırsat” kampanyası kapsamında, mobilya gruplarından, yatak, baza ve başlığa kadar yüzlerce üründe yapılacak her 27 bin 900 TL’lik alışverişlerde anında 2 bin TL, her 69 bin 900 TL’lik alışverişlerde ise anında 6 bin TL indirim kazanma fırsatı Divanev mağazalarında. Ayrıca kampanya kapsamında Divanev, 36 aya varan taksit fırsatı ile ödeme kolaylığı da sunuyor. Kampanyanın detaylı bilgileri en yakın Divanev mağazası ve divanev.com.tr’de. Çifte Fırsat kampanyasına Divanev yıldızı ürünler ve tekstil ürünleri dahil değildir.

Üstelik “Yeni Evli Divanev’li” kampanyası kapsamında Divanev’in yeni Morel Yemek Odası, Morel Yatak Odası ve 3’lü yataklı koltuk, 2’li koltuk ve berjerden oluşan Nola Oturma Grubu 36 aya varan taksit fırsatıyla sadece 44.500 TL’ye sahip olmak mümkün. Kampanyanın detaylı bilgileri en yakın Divanev mağazası ve divanev.com.tr’de.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL