• Geri dön

  • 2.472 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding’in zengin yastık koleksiyonunda yer alan Airborne Yastık özel Spacer kenar uygulamasıyla terlemeyi önlerken, Piro Yastık şıklığı ve rahatlığıyla fark yaratıyor.

Sağlıklı ve iyi bir uyku için yatak kadar yastık seçimi de önem taşıyor. Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, farklı ihtiyaçlara yanıt veren zengin yastık koleksiyonuyla konforlu bir uyku vadediyor. Koleksiyonda yer alan Airborne Yastık, yüksek hava geçirgenliğine sahip, özel Spacer kenar uygulaması sayesinde terlemeyi önleyerek sıcaklığa bağlı uyku bölünmelerini engelliyor. Yumuşak ve hafif yapısı ile konforlu bir uyku deneyimi yaşatan Airborne Yastık, fermuarlı tasarımı sayesinde kılıfı çıkarılarak makinede yıkanabiliyor.

Özel kapitone deseniyle şık bir görselliğe sahip Piro Yastık ise yumuşak ve hafif iç dolgusu sayesinde maksimum konfor sunuyor. Makinede yıkanabilme özelliğiyle temiz ve sağlıklı bir uyku ortamı sağlayan Piro Yastık, ikili olarak satışa sunuluyor.

Airborne Yastık tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde, Piro Yastık ise sadece Yataş Bedding online mağazasında satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL