• Geri dön

  • 2.812 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Özgün tasarımlarıyla ev tekstilinde fark yaratan Yataş Bedding, ilhamını dünyanın en güzel, gösterişli ve güzel ötüşlü kuşlarından biri olan sakadan alan Goldfinch Serisi ile baharın enerjisini ve güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor.

Ev tekstili koleksiyonlarında özgün tasarımları, zengin desen ve renk seçenekleriyle dikkat çeken Yataş Bedding, ilhamını saka kuşundan alan Goldfinch Serisi ile yatak odalarında her mevsim baharı yaşatıyor. Saka kuşunun ihtişamlı tüylerinin eşsiz renkleriyle hayat bulan Goldfinch Serisi, nevresim takımı, yatak örtüsü, dekoratif yastık ve koltuk şalından oluşuyor.

Lumi Gofre Nevresim Takımı, tasarıma farklı bir görsellik kazandıran Gofre kumaşıyla dikkat çekiyor. Zarif çiçek desenleri ve bağcık detayları ise tasarıma estetik bir dokunuş yapıyor. Trace Ranforce Nevresim Takımı, saka kuşunun ihtişamlı tüylerinin eşsiz renklerini yalın bir zarafetle buluşturarak baharın yenileyici enerjisini yatak odalarına tüm ihtişamıyla yansıtıyor. Trace Ranforce Nevresim Takımı, yüzde 100 pamuk kumaş kalitesiyle de dikkat çekiyor. Safran ve antrasit renklerin şık harmonisini kazayağı desenleriyle taçlandıran, %100 pamuk kumaş kalitesine sahip Pia Ranforce Nevresim Takımı, modern ve trend tasarımıyla yatak odalarında benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Üç nevresim takımının da tek kişilik, tek XL, çift kişilik ve çift XL seçenekleri bulunuyor. Özel jakar tekniği ile dokunmuş Piazza Yatak Örtüsü ise şık desenleri ve bordür detayıyla yatak odalarına modern bir dokunuş yapıyor.

Seride yer alan biye detaylarıyla zenginleştirilen dekoratif yastıklar, bahar renklerinin canlı harmonisini yaşam alanlarına taşıyor. Spina Dekoratif Yastık, şık desenleri ve iki farklı rengiyle yatak odalarına modern bir dokunuş yaparken, Bonni Dekoratif Yastık ise mor rengin canlı ve şık etkisiyle öne çıkıyor. Punto Koltuk Şalı ise tasarıma zenginlik katan desenleri, yumuşak ve uzun ömürlü pamuk kumaş dokumasıyla mekânlara şık ve rafine bir dokunuş katıyor. Goldfinch Serisi’nin tüm ürünleri Yataş Bedding mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL