• Geri dön

  • 3.467 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Göz alıcı tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Vienna Serisi ile modern tasarım anlayışını estetik ve konforla buluşturuyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara eşsiz tasarımlar sunan Enza Home, zarif ve modern bir tarza sahip Vienna Serisi ile yaşam alanlarına şıklık katıyor. İncelikle düşünülmüş detayları ve sıra dışı formuyla dikkat çeken Vienna Serisi, dekorasyonda yeni bir anlayışı yansıtıyor.

Konfor ve estetiğin muhteşem uyumunu yansıtan Vienna Koltuk Takımı, modern tasarım detaylarını rafine bir görünümle buluşturuyor. Çoklu katmanlı hibrit sünger kullanımıyla tasarlanan yüksek konforlu oturumuna, kaz tüyü dolgusuyla maksimum rahatlık sunan kırlent uygulamalarıyla tamamlanan Vienna Koltuk Takımı, özel dikiş detaylarıyla dekorasyonda lüks kavramını yeniden tanımlıyor. Vienna Koltuk Takımı’nın üçlü koltuğunu tamamlayan berjer modülü, rose kaplamalı döner veya sabit metal ayak seçenekleriyle fonksiyonelliğini vurguluyor.

Feminen tasarım çizgisini romantizmle buluşturan Vienna Yemek Odası, estetik işlemeleriyle öne çıkan yüzeyleri ve kusursuz işçiliğiyle farkını gözler önüne seriyor. Tasarımdaki rose gold detaylar ise yumuşak form geçişlerine zarafet katıyor. Pudra ve bordo olmak üzere iki farklı renk,metal ve ahşap ayaklı iki farklı sandalye, oval ve yuvarlak olmak üzere iki farklı formda cam ve lake yüzey alternatifine sahip dört ayrı masa seçeneği ise farklı kombinler yaratmaya olanak sağlıyor. LED aydınlatmaları, iç bölümdeki ayna uygulamaları ve şişelik özelliğiyle öne çıkan vitrin ise serinin lüks tasarım detaylarını fonksiyonellikle tamamlıyor.

Dingin zarafetiyle göz alan Vienna TV Ünitesi ise yumuşak form geçişlerini rose-gold metal bitişlerle zenginleştiriyor. Kapaklarda kullanılan özel tasarım yüzey işlemeleri, minimal ve şık bir detay olarak öne çıkıyor. Bazalı ve ayaklı olmak üzere tasarlanan iki farklı TV sehpa seçeneği kulpsuz tasarımı ve mermer görünümlü cam üst tabla uygulamasıyla rafine bir görsellik sunuyor.

Yuvarlak formu ve tasarım detaylarıyla serinin zarif tarzına vurgu yapan Vienna Sehpa, dekorasyona sofistike bir dokunuş yapıyor. Orta ve yükseklik alternatifli yan sehpa seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara yanıt veren Vienna Sehpa, koltuk takımının şıklığını tamamlıyor. Kumaş kaplı orta sehpada mermer görünümlü cam tabla uygulaması son derece zarif görünüyor. Pudra ve bordo olmak üzere iki farklı renk alternatifi bulunan yan sehpa ise rose-gold metal ayak tasarımıyla dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL