• Geri dön

  • 1.380 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterileriyle buluşturan Puffy, iyi ve rahat bir uykuyu müşterilerine sunmak için yatak odalarına özel dekorasyon önerilerinde bulunuyor. Puffy tarafından oluşturulan yatak odalarına özel dekorasyon önerileri tam zevkinize göre…

İyi bir uyku, beden ve ruh sağlığımız için oldukça önemli. Bu yüzden de yatak odası tasarımı evlerimizde en önemli dekorasyon alanlarından biri haline geliyor. Bu noktada konforu estetikle birleştirerek güne iyi başlamak isteyenler yatak odalarına artık daha fazla özen göstermeli ve iyi uykuyu sağlarken aynı zamanda yatak odalarını da daha iç açıcı hale getirmeliler. Zevkinize göre dekore edilmiş ve rahatlığı iyi uykuyla birleştirmiş yatak odaları sağlamak için yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterileriyle buluşturan Puffy, estetik ve konforlu seçimlerle iyi uykuya ulaşabilmeniz için yatak odası önerilerinde bulunuyor.

Puffy ile yatak odalarına rahatlık getirin!

Yetişkinler için ortalama yedi saat iyi ve kesintisiz bir uyku için yatak odası dekorasyonunda öncelik yatak, baza ve başlık seçiminden geçiyor. Yatakların rahatlığı bireylerin farklı vücut tipi ve ihtiyaçlarına göre değiştiği için önce kendinize uygun yatağı araştırmanız gerekiyor. Mevsimsel özelliklerin insan vücudu üzerindeki etkileri, yatak kalitesinin omurgayı destekleyecek nitelikte olması ve nefes alabilen yatakların uyku sırasında bedeni dinlendirmesi gibi faktörler iyi uykuya ulaşmada önemli bir rol oynuyor. Bu sebeple yatak odanızı dekore ederken bu kriterlere göre bir düzen oluşturmak ve iyi uykuyu yakalamak için bu etkenleri göz önünde bulundurmak oldukça işinize yarayacaktır. Bu noktada Puffy, farklı vücut tipleri ve ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarladığı yatakları ile odalarınıza 4 mevsim konforu ve rahatlığı getirerek iyi uykuyla buluşmanıza olanak sağlıyor.

Nevresim seçiminde rahatlık ve uyum öne çıkıyor

Mobilyalar, aksesuarlar ve tekstil ürünleriyle kurulan estetik ve konforlu yatak odaları herkesin hayali! Ama bu hayali özgün kılan ve birini diğerinden daha çekici hale getiren ise detaycılıkta gösterilen hassasiyet. Bu hassasiyetin somut belirtisi ise yatak odalarını süsleyen nevresim takımları! Puffy de tam bu noktada dikkat edilmesi gereken bazı noktaları müşterilerine aktarıyor.

Bambu ve pamuktan yapılmış nevresim takımları, doğal, rahat ve iyi bir uyku deneyimi için tercih edilmesi gereken temel unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Bambu ve pamuk gibi doğal malzemelerle üretilen nevresim takımları yatak odalarını daha ferah kılmak için kullanılan temel nevresim takımlarının başında geliyor. Bambu ve pamuk gibi malzemeler, yatağınızın nefes almasını sağlarken oda içerisindeki hava dolaşımını da artırarak sağlıklı uyku deneyimi de sunar. Bu durum terlemeyi azalttığı gibi uyku esnasında daha serin ve rahat hissetmenize de yol açar.

Yatak odalarının vazgeçilmezi olan sağlıklı, nefes alan, her zevke ve mevsim koşuluna uygun nevresim takımlarına da Puffy güvencesiyle ulaşabilirsiniz.

Yatak odalarında karanlık perde tonları kullanın!

İyi ve huzurlu bir uyku için yatak odası dekorasyonu önerileri arasında ışığın odayla uyumu ve perdelerin yatak odalarına kattığı ambiyanstan söz etmemek olmaz. Yatak odalarınızda beyaz tonların ağırlıkta olduğu aydınlatmalar tercih etmeyin ve olabildiğince yatak odası dekorasyonu için parlak ışık veren aydınlatmalar kullanmamaya gayret gösterin. Uyku saatlerinizde yatak odanız tamamen karanlık olursa daha çabuk uykuya dalarak iyi uykuya ulaşabilirsiniz. Dolayısıyla yatak odası perdeleriniz uyku kaliteniz açısından en az yatak ve nevresim kadar önem arz ediyor. Yatak odası dekorasyonu için seçeceğiniz perde ya da storlar black out, yani ışık geçirmez karartma perdeler olmalıdır.

Görselleri indirmek için:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL