• Geri dön

  • 2.783 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilik denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, bebekler için çok özel bir koleksiyon sunuyor. Miniklerin omurga gelişimini destekleyen, hassas ciltlerine uygun, kaliteli malzemelerle hazırlanan Yataş Mini koleksiyonu, bebekleri için en iyisini isteyen anne ve babaları bekliyor.

Sağlıklı bir uyku, bebekler için beslenme kadar büyük bir önem taşıyor. Uyku bebeklerin fiziksel gelişiminin yanı sıra zihinsel olarak da gelişimine katkı sağlıyor. Kaliteli ve sağlıklı bir uyku bebeğin gün boyunca öğrendiklerinin kalıcı hale gelmesine, enerji depolarının yenilenmesine ve güne zinde başlamasına yardımcı oluyor. Türkiye’nin yenilikçi markası Yataş Bedding de uyku alanındaki uzmanlığıyla “Minikler uyusun da büyüsün” diye çok özel bir koleksiyona imza atıyor. Yataş Mini, yaşa göre omurga desteği sağlayan hem 0-2 hem de 3-6 yaş aralığına özel çift taraflı yüzeylere sahip beşik yataklarından yeni doğan ve taşınabilir bebek yataklarına, müslin örtülerden %100 pamuk nevresim takımlarına, bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm uyku ürünlerini içeriyor.

Yataş Mini koleksiyonunda yer alan yüksek güvenlik ve ergonomi sertifikası olan, LGA® sertifikalı yataklar bebek anatomisine en uygun şekilde üretiliyor, gün içinde uzun saatlerini yatakta geçiren bebeklerin omurga gelişimi destekliyor. Dreamy, Minipo, Baby Blue Star, Milky Comfy DHT ve Milky Comfy Pocket olmak üzere 5 farklı modelin yer aldığı Springy Seri yataklarda bebeğin vücudunun yatağa gömülmesini önleyen, omurgaya tam destek veren malzemeler kullanılıyor.

Yataş Mini koleksiyonunda yer alan Milky yastık ve yorgan, %100 pamuk dolgusu ve kumaşındaki süt liflerinin doğallığı bebeklere sağlıklı ve konforlu bir uyku vadediyor. Süt liflerinden üretilen Milky kumaşla hazırlanan yastık ve yorganlar, bebeklerin cildine nefes aldıran yumuşak dokusuyla fark yaratıyor. Hassas ciltlerine uygun Milky yastık ve yorgan, sütün proteini ile cildin nem içeriğini muhafaza ederek cildi yumuşak ve pürüzsüz tutmaya yardımcı oluyor.

Yataş Mini, renkli tekstil ürünleri bebeğinize rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. Bebeklerin hassas ciltlerine uygun olarak %100 pamuktan üretilen nevresim takımları, bebek uyku setleri, battaniyeler ve dekoratif yastıklar sevimli karakterlerle bebek odalarına neşe katıyor. Yataş Mini koleksiyonuna Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL