• Geri dön

  • 2.954 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş Bedding, Move Up Tetra hareketli baza ile yatak odalarında konforu üst seviyeye taşıyor. 4 farklı bölgeden hareket sağlayan Move Up Tetra, bu sayede kitap okurken, televizyon izlerken yatağınızı rahat edebileceğiniz bir pozisyona ayarlamanıza imkan tanıyor, yataktan daha kolay kalkmanıza yardımcı oluyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, Move Up Tetra hareketli baza ile benzersiz bir uyku deneyimi ve konfor vadediyor. Yıllarca hasta veya yaşlı yatağı olarak düşünülen hareketli bazaları inovatif bakış açısıyla yeniden yorumlayan Yataş, daha iyi bir uyku, konfor ve sağlık peşinde olanlar için Move Up Tetra hareketli bazayı sunuyor. Move Up Tetra hareketli baza 4 farklı bölgeden hareketi sağlayan özel motor sistemiyle yatağı istenilen pozisyonda ayarlamaya imkan veriyor.

İstediğiniz gibi dinlenin

Move Up Tetra hareketli baza ile yatak odalarında konfor artırıyor. Kitap okuma, televizyon izleme ya da laptop kullanma gibi aktivitelerde yatağı uygun bir pozisyona getirebilmeyi sağlayan Move Up Tetra, günün koşuşturmacası içinde ayak ve bacaklardaki şişmeyi azaltmaya yardımcı oluyor. Farklı uyku pozisyonlarını tercih eden çiftlere de rahatlık sunan Move Up Tetra, eşlerin kendi yattığı bölümü dilediği gibi ayarlayıp arzu ettiği şekilde uyumasına imkan veriyor.

Sağlık sorunları olanlara farklı çözümler

Move Up Tetra’nın sağlık için sunduğu faydalar sadece bununla sınırlı kalmıyor. İstenilen pozisyona getirilebildiği için bel ve sırt ağrılarının azalmasına yardımcı oluyor, daha dik bir konumda uyuma imkanı sunarak horlamayı azaltıyor. Sindirim sorunu yaşayanlara, vücudun yiyecekleri daha etkili bir şekilde işlemesine yardımcı olacak şekilde yatağı, yükseltilmiş pozisyona alabilme olanağı veren Move Up Tetra, bu sayede sindirimi kolaylaştırabiliyor. Ayrıca, ameliyat sonrası iyileşme döneminde ayarlanabilir pozisyonlarıyla özellikle kan dolaşımını artırmaya yardımcı olurken, yatağa bağlı yaşayan kişilere de yüksek konfor sağlıyor.

Move Up Tetra hareketli baza, özgün çizgisi ve şık tasarımıyla dikkat çeken Tetra başlık ile tamamlanıyor. Yatak odalarına estetik ve modern bir dokunuş yapan Tetra başlık, Move Up Tetra hareketli baza ile eşsiz bir uyum sergiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL