• Geri dön

  • 1.067 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home koleksiyonunda yer alan mutfak masaları, öğrenci evlerine şıklık katıyor. Kolay temizlenebilen ve taşınabilen mutfak masaları ihtiyaç duyulduğunda evin her yerinde kullanılabiliyor.

Eylül ayıyla birlikte üniversite öğrencileri kendi evlerini kurmak için hazırlıklara başlıyor. Öğrenci evlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri de masalar oluyor. Öğrenciler yemek, arkadaşlarıyla birlikte sosyalleşmek ve ders çalışmak için masaya ihtiyaç duyuyor. Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home koleksiyonunda yer alan mutfak masaları öğrenci evlerinin favorisi oluyor.

Zarif tarzıyla dikkat çeken Tracy Mutfak Masası, özel tasarım dayanıklı ahşap ayakları uzun süre kullanım imkanı sunuyor. Kolay temizlenebilme ve taşınabilmesi özelliği sayesinde sadece mutfakta değil evin her köşesinde kullanılabilen Tracy Mutfak Masası’nın açılır ve sabit masa seçeneği bulunuyor.

Trend geometrik formu, tasarımla uyumlu dayanıklı metal ayaklarıyla dikkat çeken Daisy Mutfak Masası, modern ve şık bir tarza sahip. Kolay temizlenebilen ve taşınabilen Daisy Mutfak Masası, öğrenci evlerinin en sevilen köşelerinden biri oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL