• Geri dön

  • 1.544 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, Visions 2023 Koleksiyonu ile Enza Tasarım Ekibinin yenilikçi ve özgün tavrını dünyaca ünlü tasarımcılarla buluşturuyor. Enza Home’un gelecek vizyonunu yansıtan Visions 2023 Koleksiyonu; estetik, fonksiyonellik, ergonomi ve kalitenin eşsiz sentezini ortaya koyuyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, tasarımda evrensel değerlerden ilham alan Visions 2023 Koleksiyonu’nda Studio Memo by Maurizio Manzoni, JDD Design Studio gibi dünyaca ünlü, ödüllü tasarımcılara yer veriyor. Enza Home Tasarım Ekibinin özgün tasarımları ve dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan ürünlerden oluşan Visions 2023 Koleksiyonu, estetik ve kalitenin kusursuz birleşimini yaşam alanlarına taşıyor.

Alışılagelmiş takım kavramına yeni bir yorum getiren Visions 2023, güçlü bir duruşa sahip kombinler yaratabilen, birbiriyle uyumlu modül bazlı planlamasıyla özgün kurgular yaratmaya imkan veriyor. Dingin renk paletine sahip, seçkin kumaşlarla zenginleştirilen yüksek konforlu oturma grupları, doğal kaplama ve lake gibi yüzey uygulamaları sahip panel gruplarıyla çağdaş lüks kavramını yaşam alanlarına taşıyor. Visions 2023 Koleksiyonu’nun tüm ürünleri Enza Home’un özgün ve iddialı global tasarım vizyonunu yansıtıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL