• Geri dön

  • 3.501 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup'un özgün tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, Talin Serisi ile zamansız ve göz alıcı bir stili yaşam alanlarına taşıyor.

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev, modern bir tasarıma sahip Talin Serisi ile yeni bir yaşam konsepti sunuyor. Fark yaratan tasarımıyla zamansız bir görünüm sunan Talin Koltuk Takımı, zarafetiyle göz alan kumaş kombinleriyle uyumlu sırt ve kol kısımlarında uygulanan biye detayları, ceviz renk bazalı ayak formu ve özenli işçiliğiyle dikkat çekiyor. Şıklığıyla sizi hayallerinizdeki evle buluşturan Talin Koltuk Takımı’nın 3’lü ve 2,5’lu ve berjer seçeneklerinin yanı sıra 2 farklı kumaş ve 8 renk alternatifi bulunuyor.

Farklı doku ve materyallerin muhteşem uyumunu gözler önüne seren Talin Yemek Odası ve TV Ünitesi, yalın ve modern bir tarzın temsilcisi oluyor. Talin Yemek Odası, özel keten görünümlü doku uygulaması, füme metal minimal kulplar ve füme metal konsol ayakları gibi incelikle düşünülmüş detayları ve şık tasarımıyla göz alıyor. Estetik duruşuyla fark yaratan Talin Yemek Odası’nın metal ayaklı sabit masa ve ahşap ayaklı açılır masa alternatifinin yanı sıra 2 farklı sandalye seçeneği de bulunuyor. Talin TV Ünitesi ise iki farklı tarzda TV sehpası, camlı ve kapaklı olmak üzere yan dolap seçenekleri ve farklı boyutlarda üst raf modülleri ile zengin kombinasyon alternatifleri sunar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL