• Geri dön

  • 2.503 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ve yenilikçi yatak markası Yataş’ın sunduğu Duchess Comfort yatak, ekstra lüks konforu, vücut sıcaklığını dengeleyen ödüllü Tencel® teknolojisiyle sıcak günlerde serin ve rahat bir uyku ortamı sağlıyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Duchess Comfort yatak ile hem eşlerinin uyku esnasındaki dönüşlerinden hem de sıcaktan uyuyamayanların imdadına yetişiyor. 7 Bölgeli Pocket Yay sistemiyle mükemmel omurga desteği sağlayan Duchess Comfort, eşlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini önleyen kesintisiz uyku sunuyor. Ekstra lüks konfora sahip yatağın modern tasarımlı konfor artırıcı uyku pedi de ekstra rahatlık veriyor.

Okaliptüs ağacı liflerinden elde edilen ödüllü Tencel® teknolojisiyle nem yönetimi sağlayan ve vücut sıcaklığını dengeleyen Duchess Comfort, sıcak gecelerde terleme problemi nedeniyle uyuyamayanlara ferah bir uyku ortamı sunarak yeni güne dinç bir şekilde uyanmanızı sağlıyor.

Duchess Comfort ve Yataş’ın tüm yatak çeşitlerine Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL