• Geri dön

  • 2.157 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Bedding 5. Kez Süper Marka Seçildi

Türkiye’de uyku denildiğinde akla ilk gelen marka olan Yataş Bedding, Superbrands Türkiye 2022 araştırmasında jüri ve halk oylarıyla 5. kez Süper Marka ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Superbrands tarafından bu yıl 7'ncisi tamamlanan "Superbrands Türkiye 2022" araştırmasında 5. kez Süper Marka ödülünün sahibi oldu. 36 kategoride, 1.248 markanın yarıştığı “Superbrands Türkiye 2022"de, dereceye giren 141 marka arasında yer alan Yataş Bedding Türkiye’nin süper markalarından biri olmaya hak kazandı.

5. kez Süper Marka ödülüne layık görülmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “Herkesi uykunun en kalitelisini ve en sağlıklısıyla buluşturabilmek için çalışan bir marka olarak ürettiğimiz yeni teknolojiler ve inovatif çözümlerimizle rakiplerimizden farklılaşıyoruz. Yataklarımızda Woolmark® ve Dacron® gibi dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanan tek markayız. Ürünlerimizde bonell yay sistemden pocket yaylara, visco ürünlerinden latekse birçok farklı teknolojiyi kullanıyoruz. İyi bir uyku deneyimi için doğru yatağı seçmenin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle tüketicilere “Smart Match – Doğru Yatak Bulma Sistemi’ni sunuyoruz. Yataş Uyku Laboratuvarı tarafından hazırlanan Smart Match ile kişinin uyku alışkanlıkları, vücut tipi, rahatsızlıklarına göre kişiye en uygun yatağın belirlenmesine yardımcı oluyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaların temelinde tüketici memnuniyeti yatıyor. Bizi Süper Marka ödülüne layık gören herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL