• Geri dön

  • 860 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Mobilya ve yatak sektörünün lider şirketlerinden Yataş Grup, globalleşme vizyonu doğrultusunda yurtdışındaki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Yataş Grup27 Ekim’de Irak’ın ikinci büyük şehri olan Basra’da Enza Home mağazası açtı. Yataş Grup’un Basra’daki ilk, Irak’taki 4. mağazası olan yeni mağaza, en çok uluslararası markanın yer aldığı Basra Times Square alışveriş merkezinde tüketicilerle buluştu.

Mobilya ve yatak sektörünün yenilikçi ve öncü markası Yataş Grup, globalleşme çalışmaları kapsamında Arap Yarımadası’ndaki yatırımlarını sürdürüyor. Bölgedeki pazarın büyüklüğünü, Türk ürünlerine olan güven ve ilgiyi büyük bir fırsat olarak gören Yataş Grup, Irak’ın ikinci büyük şehri olan Basra’da Enza Home mağazasını 27 Ekim’de hizmete sundu. Basra’da en çok uluslararası markanın mağazası olduğu tek AVM olan Basra Times Square’de gerçekleşen açılışa Yataş Grup Uluslararası Satışlar Direktörü Selim Dumani, Uluslararası Satışlar Ortadoğu Bölge Müdürü Dinçer Şentürk ve Mimar Tarık Ayka’nın yanı sıra T.C. Basra Başkonsolosu Seyit M. Apak, Muavin Konsolos Kenan Aşçı, Ticaret Ateşesi Sedat Ürey katıldı.

1503 m2 alana sahip Enza Home mağazasında, Enza Home’un en yeni koleksiyonları ve en beğenilen ürünlerinin yanı sıra Yataş Bedding ürünleri de yer alıyor. Yeni açılan Enza Home mağazası, Yataş Grup’un Basra’daki ilk, Irak’taki 4’üncü, yurtdışındaki 110’uncu mağazası oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL