• Geri dön

  • 1.403 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü, ödüllü tasarımcıların özgün tasarımları, Enza Home Visions 2023 Koleksiyonu’nda hayat buluyor. Visions 2023 Koleksiyonu’nda yer alan Canton Koltuk ve Manila Berjer şıklığıyla olduğu kadar kalitesiyle de öne çıkıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan Visions 2023 Koleksiyonu ile estetiğin, kalitenin ve ihtiyaçların kusursuz birleşimini sunuyor. Tasarımın ön planda olduğu Visions 2023 Koleksiyonu, yüksek konfor ve üstün kaliteyi buluşturuyor.

Visions 2023 Koleksiyonu’nun ilk ürünü olan, dünyaca ünlü tasarım stüdyosu Studio Memo by Maurizio Manzoni imzasına sahip Canton Koltuk modern çizgileri, lüks stili ve konforuyla öne çıkıyor. Katmanlı oturum dolgusu ve farklı oturum derinliklerine izin veren sırt minderiyle rahatlığı maksimum seviyeye taşıyor. Ahşap detaylı ince kol tasarımıyla göz alan Canton Serisi, şıklığını 2 adet silindir, 3 adet kare dekoratif kırlentle tamamlıyor. 4’lü, 3’lü ve 2,5’lu koltuktan oluşan Canton Serisi, estetiği ve konforu sıra dışı bir bakış açısıyla sunuyor.

Modern ve rafine tarzıyla dikkat çeken Manila Berjer, estetik görüntüsünü metal konstrüksiyon ve kol tasarımıyla tamamlıyor. Sırt kısmındaki silindir minder ile birlikte kullanılan kaz tüyü dolgulu sırt minderiyle maksimum konfor sunan Manila Berjer’in oturum minderi altında, sırt kısmında ve kolda kullanılan suni deri detaylarla ise fark yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL