• Geri dön

  • 2.656 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding, Dünya Uyku Günü’nde Yataş Uyku Kurulu uzmanlarının rol aldığı reklam filmleriyle uykunun önemine dikkat çekiyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding’in Dünya Uyku Günü vesilesiyle hazırlanan yeni reklam filmleri yayına girdi. Yataş Uyku Kurulu uzmanlarının yer aldığı reklam filmlerinde uykuya dair önemli bilgiler paylaşılıyor.

İlk reklam filminde Yataş Uyku Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Sezim Şafak, uyku esnasında salgılanan yenilenme hormonunun bağışıklık sistemini güçlendirdiğinin altını çiziyor. Yataş Uyku Kurulu Üyesi 0-4 Yaş Uyku Danışmanı Pınar Sibirsky, reklam filminde bebeklerin ve çocukların gelişiminde uyku en temel ihtiyaç olduğunu, uyku esnasında büyüdüklerini belirtiyor. Yataş Uyku Kurulu Üyesi Dr. Dyt. Çağatay Demir ise yer aldığı reklam filminde, “Pek çoğumuz sağlıklı, güzel ve formda kalabilmek için dengeli beslenmeye özen gösteriyor ve spor yapıyoruz. Peki, ne kadar iyi uyuyoruz?” diyerek iyi uykunun önemine dikkat çekiyor. A Graphic Design imzasını taşıyan reklam filmlerinin yönetmenliğini Anıl Can Kaya üstleniyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL