• Geri dön

  • 1.698 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup’un yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan en yeni markası Puffy, evlilik hazırlığındaki çiftler için yılda 2 kere gerçekleştirilen Puffydik Uyku Günleri kapsamında “Puffy, 12 Dopdolu Evlilik Seti Kampanyası”nı hazırladı. Kampanya ile evlenecekler ve yatak odasını yenilemek isteyenler, tüm ihtiyaçlarına 8.990 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabiliyor.

Yataş Grup’un yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan en yeni markası Puffy, yeni evlenecek çiftler ve yatak odasında yeniliğe yer açmak isteyenler için hazırladığı yeni kampanyasını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Puffydik Uyku Günleri kapsamında yılda 2 kere gerçekleştirilen kampanya kapsamında Puffy, 12 Dopdolu Evlilik seti bünyesinde bulunan yatak, baza, başlık, 2 adet yastık, çift kişilik yorgan, 2 adet yastık alezi, çift kişilik su geçirmez alez, 3 parça çift kişilik yatak örtüsü setini 8.990 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor.

Ayrıca yaza yatak odasını yenilemek isteyenler, yataklarında değişiklik yapmak isteyenler, çift kişilik yataklara Puffy kalitesi ve güvencesiyle 1.995 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabiliyor. Puffy’nin, yatak odalarında yenilik arayanlar için oluşturduğu kampanya, Nisan ve Mayıs tarihleri arasında Puffy internet sitesi ve Puffy satış noktalarında yeni evli çiftlerin beğenisine sunulacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL