• Geri dön

  • 1.073 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mobilya ve yatak sektöründeki lider markalarından Yataş Grup, Bu yıl 17.si yayınlanan “Turkey 100 – Türkiye’nin En Değerli Markaları” listesine 40’ıncı sıradan girmeyi başardı. Yataş Grup, listede bir önceki yıla göre 5 sıra birden yükseldi.

Uluslararası lider marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, Turkey 100 - Türkiye'nin En Değerli Markaları araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Yataş Grup, listede bir önceki yıla göre 5 sıra yükselerek 59 milyar dolar marka değeriyle 40’ıncı sırada yerini aldı.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “Yataş Grup olarak Türkiye’de mobilya ve yatak sektörünün en sevilen, en güçlü ve en güvenilen markalarından biriyiz. Odağımıza her zaman müşteri memnuniyetini alarak, işimizin en iyisi olmak için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Bugün sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayata ortak oluyoruz. Türkiye’nin En Değerli Markaları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL