• Geri dön

  • 1.190 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Mobilya ve yatak sektörünün lider şirketlerinden Yataş Grup, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 listesine bu yıl 192’inci sıradan girdi. Bir önceki yıla göre listede 8 sıra birden yükselen Yataş Grup, mobilya sektöründe ise ilk sırada yer aldı.

Fortune Türkiye Dergisi tarafından bu yıl 16’ncısını gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği Fortune 500 Türkiye Araştırması'nın 2022 sonuçları açıklandı. Yatak ve mobilya sektörünün lider şirketi Yataş Grup, bir önceki yıla göre 8 sıra birden yükselerek listeye 192’inci sıradan girmeyi başardı. Fortune 500 listesine 6.7 milyar lira net satış geliriyle giren Yataş Grup, mobilya sektöründe ise listede ilk sırada yer aldı.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, “Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer almanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Enza Home, Yataş Bedding, Divanev ve Puffy markalarımızla istikrarlı büyümemizi sürdürüyor, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tasarımlarımız ve kalitemizle büyük beğeni topluyor, müşterilerimize en iyisini sunmak için aralıksız çalışıyoruz. Bu başarı da doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL