• Geri dön

  • 2.494 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Divanev koleksiyonunun en özel parçalarından biri olan Lodi Serisi, çağdaş ve minimal tarzıyla göz alıyor.

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev’in yeni koleksiyonunda yer alan Lodi Serisi, zarafeti ve modern stiliyle dikkat çekiyor. Lodi Yemek Odası, ahşabın sıcak yapısını bulunduğu alanlara taşıyor. Küçük ölçü konsol ve açılır yemek masası seçeneği sunarak dar alanlara da uyum sağlayan Lodi Yemek Odası fonksiyonel modülleriyle dikkat çekiyor. Sabit yemek masasında ve bankında uygulanan ayak tasarımı, postmodern görünümüyle fark yaratırken; farkını mat mermer detaylarıyla gösteren konsol aynası ise ahşap konsolu tamamlıyor.

Rustik tarzıyla göz alan Lodi TV Ünitesi, minimal şıklığının yanı sıra fonksiyonelliğiyle de dikkat çekiyor. Ünitenin kapaklı üst modülleri ek depolama alanı sunarak fonksiyonel bir kullanım imkânı sunuyor. Küçük ölçü seçenekleriyle dar alanlarda da rahatlıkla kullanılabilen Lodi TV Ünitesi’nin ayaklı ve bazalı modülleriyle 3 farklı TV sehpası alternatifi bulunuyor.

Modern şık ve fonksiyonel bir tasarıma sahip Lodi Koltuk Takımı, salonunuzun atmosferini değiştiriyor. 3’lü koltuğu kolay açılır - kapanır mekanizmasıyla konforlu bir yatağa dönüşen Lodi Koltuk Takımı’nın 3’lü koltuğa eşlik eden berjer veya tekli koltuk alternatifi de bulunuyor. 3 farklı kumaş, mat siyah ve ceviz rengi olmak üzere 2 farklı ayak alternatifiyle farklı zevklere hitap eden Lodi Koltuk Takımı’nın yüksek ayak yapısı temizliği kolaylaştırıyor.

Lodi Sehpa Takımı’nın farklı boyutlardaki fonksiyonel sehpaları, yaşam alanlarının şıklığını tamamlıyor. Minimal çizgisini koruyan orta ve zigon sehpa tasarımları, koyu grinin açık meşe rengine uyumuyla dinamizm kazanıyor. Orta sehpadaki metal ayak uygulamaları modern bir stilin yansıması oluyor.

Lodi Yatak Odası, açık meşe rengin koyu gri ve mat mermer desen kombinasyonu, modern ve yalın çizgisiyle yatak odalarında fark yaratıyor. 7 farklı dolap seçeneği sunarak yatak odanızda ihtiyacınıza uygun depolama alanı sağlarken, dolap kapakları üzerinde uygulanan koyu gri renk uygulaması rustik etkisini artırıyor. Özgün ayna tasarımı, şık yatak başlığı ile dikkat çeken Lodi Yatak Odası’nın bazalı ve karyolalı seçenekleri fonksiyonel bir kullanım sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL