• Geri dön

  • 2.919 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding’in Sevgiler Günü için hazırladığı birbirinden şık tasarımlar, hem sevdiklerine özel bir hediye vermek hem de yatak odasını sevgiyle doldurmak isteyen herkese hitap ediyor.

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonuyla yatak odalarını aşkla renklendiriyor. Özel çantası içerisinde nevresim, çarşaf, yastık kılıfından oluşan Sevgililer Günü’ne özel setler koltuk şalı hediyesi ile tamamlanırken, özgün ve şık tasarımlarıyla da göz alıyor. Sevgililer Günü’ne özel çift kişilik setler, tüm Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Butterfly Nevresim Takımı, “Kendini sev” temalı desenleriyle sevginin sıcaklığını yansıtıyor. %100 pamuk kumaş kalitesi ile yumuşak ve konforlu bir uyku deneyimi sunan Butterfly Nevresim Takımı, pembe rengin naif ve yumuşak geçişleriyle yatak odalarına romantik bir dokunuş yapıyor.

Yeşil rengin en asil tonuyla yatak odalarına rafine bir dokunuş katan Daisy Nevresim Takımı, hayatın tatlı sürprizleriyle filizlenen aşklara tüm zarafetiyle eşlik ediyor. Yataş Bedding’in Sevgililer Günü özel koleksiyonunda dingin ve modern romantizmiyle öne çıkan Daisy Nevresim Takımı, %100 pamuk kumaşının doğal ve sağlıklı yapısıyla kusursuz bir uyku deneyimi vadediyor.

Gri rengin zarafetini detaylarda kendini gösteren canlı renk dokunuşlarıyla buluşturan Bridge Nevresim Takımı, iki kalp arasındaki en kısa mesafeyi hatırlatan konseptiyle Sevgiler Günü için özel bir hediye seçeneği oluyor. Bridge Nevresim Takımı, %100 pamuk kumaşının vücut ısısını dengeleme özelliği ve yumuşak tuşesiyle kesintisiz bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL