• Geri dön

  • 3.041 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Zengin koleksiyonları ve tasarımlarıyla göz alan Enza Home, Dorian Serisi ile estetiğe yeni bir yorum katıyor. Her detayın incelikle düşünüldüğü koleksiyon, konforu ve fonksiyonelliğiyle öne çıkıyor.

Benzersiz tasarımlarıyla yaşam alanlarının ruhunu değiştiren Enza Home, Dorian Serisi ile evinizi çağdaş dokunuşlarla zenginleştiriyor. Şıklığın ve estetiğin yansıması Dorian Serisi, farklı ihtiyaçlara uygun fonksiyonel çözümler de sunuyor.

Dorian Koltuk Takımı, maksimum rahatlığı hedefleyen bir tasarım anlayışını modern dokunuşlarla buluşturuyor. Özel kapitone dikişleriyle öne çıkan kadife ve keten kumaş alternatifleri, Dorian Koltuk Takımı’na sofistike bir yorum katıyor. Dorion Koltuk Takımı, iki farklı kartela alternatifiyle geniş bir renk seçeneği sunarken, hibrit (çoklu katmanlı sünger) teknolojisi ve dekoratif yastıklarda kullanılan kaz tüyü dolgusu yüksek konforun bir yansıması oluyor. Koltuk takımında kullanılan metal ayaklar ise çarpıcı görselliğini tamamlıyor.

Ahşap ve metalin güçlü birlikteliğini şık dokunuşlarıyla buluşturan Dorian Yemek Odası, etkileyici görselliğiyle fark yaratıyor. Parke görünümlü ahşap yüzey kullanımlarına eşlik eden gold ve mat gri detayları, serinin doğadan ilham alan zengin malzeme harmonisini vurguluyor. Kulpsuz tasarımıyla modern ve şık bir tarza sahip olan Dorian Yemek Odası; konsolundaki şişelik uygulamasının yanı sıra siyah cam üzerine natürel aynasıyla da fark yaratıyor. Dorian Yemek Odası açılır ve sabit olmak üzere iki farklı masa seçeneği ve sandalyeye alternatif olarak sunulan bankıyla da modern bir duruş sergiliyor.

Fonksiyonel ve şık bir tarzın yansıması olan Dorian Yatak Odası, ahşabın doğal estetiğini çoklu malzeme kombinleriyle zenginleştiriyor. Tasarımın geneline hakim olan gold ve mat gri renk kombinasyonuna eşlik eden parke yüzey desenleri yatak odalarında rafine bir etki bırakıyor. Yatak başlığı modern ve güçlü bir etkiyle estetiği vurgularken, flok mücevherlik, metal kolyelik ve entegre aynasıyla öne çıkan makyaj masasına eşlik eden gold bant detaylı puf da şıklığıyla öne çıkıyor. Dorian Yatak Odası’nın 5 kapaklı dolap alternatifinin yanı sıra hem kapaklı hem de sürgülü 2 farklı hibrit dolap modülü yenilikçi bir tasarım sunarken, bazalı ve bazasız karyola alternatifi de bulunuyor.

Tasarım ayrıntılarıyla dikkat çeken, rafine tarzıyla adeta modern dekorasyonu yeniden tanımlayan Dorian TV Ünitesi, kulpsuz yüzeyleriyle tasarıma şık ve sofistike bir dokunuş katıyor. Seriye özel parke görünümlü ceviz ahşap desen, mat gold ve mat gri yüzey kombinasyonuna sahip Dorian TV Ünitesi, üç farklı alt ve iki farklı üst modülleri sayesinde estetiği yüksek fonksiyonellikle buluşturuyor.

Dorian Sehpa, farklı formlarda tasarlanan orta ve yan sehpa seçenekleriyle yaşam alanlarında zarif ve fonksiyonel bir detay olarak öne çıkıyor. Orta sehpada mermer görünümlü üst tabla ve gold renk metal ayak uygulaması dikkat çekerken, yan sehpa ise siyah cam üst tablası ve onunla uyumlu siyah ayaklarla tamamlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL