• Geri dön

  • 1.110 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home koleksiyonunda yer alan konsollar, sadece yemek takımlarını tamamlamakla kalmıyor, evinizin farklı köşelerine sofistike bir dokunuş yapıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, zengin koleksiyonunda birbirinden şık konsollara da yer veriyor. Yemek takımlarıyla birlikte sunulan konsollar, arzu edildiğinde tek olarak kullanılarak evinizin farklı köşelerine renk katıyor.

Nitelikli tasarım detaylarıyla modern ve sofistike bir tarz ortaya koyan Berta Konsol, fonksiyonelliğiyle de fark yaratıyor. Bas-aç ve sürgü kapak mekanizmasının yanı sıra LED aydınlatma uygulaması gibi kullanım kolaylığı sağlayan özelliklere sahip Berta Konsol, Enza'ya özel metal efektlerle zenginleştirilmiş tekstil doku kaplaması sayesinde şık etki yaratıyor. Cam ve ahşap kapaklı bölümlerinin yanı sıra 3 adet çekmece uygulaması da geniş bir depolama alanı sağlıyor.

Modern çizgileri ve lüks duruşuyla mekanlara estetik kazandıran Riga Konsol, kaliteli malzeme kullanımı ve işlevsel tasarımı sayesinde konforlu ve uzun ömürlü bir kullanım imkanı veriyor. Kapaklarda kullanılan metalik efekt, siyah metal kulp ve ayaklarla son derece uyumlu bir görüntü sergiliyor. Ayrıca çekmece üzerindeki siyah deri görünümlü detaylar da tasarımın şıklığını tamamlıyor.

Beyazın zarafetini şık detaylarla tamamlayan Legato Konsol, dekorasyonda monokrom bir stil elde etmeye yardımcı oluyor. Tasarımı bütünleyen metal kuplar ve bronz renkli metal ayaklarıyla benzersiz bir estetiğe sahip Legato Konsol, cam kapaklı bölümde aydınlatma uygulamasıyla hem şık hem de konforlu bir kullanım sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL