• Geri dön

  • 2.963 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, yılbaşına özel seçtiği Pleds Battaniye ve Vitale Ranforce Nevresim Takımı ile evlerde yılbaşı coşkusu yaşatacak.

Özgün tasarımlarıyla ev tekstilinde fark yaratan Yataş Bedding, yılbaşı denince akla ilk gelen birbirinden uyumlu renklerden oluşan Pleds Battaniye ve Vitale Ranforce Nevresim Takımı önerisiyle, evinizin her köşesine yılbaşı atmosferini taşırken, yeni yıl hediyeleri için de iddialı alternatifler sunuyor.

Kırmız, gri ve beyazın buluştuğu, kış aylarının vazgeçilmezi yumuşacık Pleds Battaniye ile ekose deseni yılbaşında da evinizin her köşesine uyum sağlayacak, sevdiklerinize layık bir yılbaşı hediyesi olarak da yeni yıl ruhuna uygun seçeneklerden biri olacak.

Kırmızı, gri ve beyazın ihtişam ve sadeliği bir araya getirdiği Vitale Ranforce Nevresim Takımı, estetik deseniyle, yeni yıl zarafetini yatak odanızla buluşturacak. Çift taraflı kullanılabilen yastık kılıfları, zarif çiçek desenleriyle Vitale Ranforce Nevresim Takımı göz alıcı bir şıklık sunarken, zikzak geometrik desenleri ve yalın tasarımıyla da eşsiz bir uyum yaratıyor.

Pleds Battaniye ve Vitale Ranforce Nevresim Takımı, Yataş Bedding mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL