• Geri dön

  • 2.744 Görüntülenme

  • 338 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, 02 Ocak – 29 Şubat tarihleri arasında hem indirimli hem hediyeli bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında tüm yatak, baza ve başlıklarda yüzde 60’a varan indirim fırsatının yanı sıra her 3.490 TL’lik set alışverişlerinde tüm tekstil ürünlerinde geçerli 400 TL’lik hediye çeki tüm Yataş mağazalarında sizleri bekliyor.

Yatakta kalite, konfor ve yeniliğin markası Yataş Bedding, yılın ilk kampanyasıyla herkesi mükemmel Yataş uykusuyla tanıştırıyor. 02 Ocak – 29 Şubat tarihleri arasında geçerli hem indirimli hem hediyeli kampanya kapsamında Yataş koleksiyonundaki tüm yatak, baza, başlıklarda yüzde 60 indirim uygulanıyor. Ayrıca her 3.490 TL’lik set alışverişlerinde tüm tekstil ürünlerinde geçerli 400 TL’lik hediye çeki armağan ediliyor.

Beyaz ev tekstilinde tüm ürünlerde yüzde 60’a varan indirim ve ikinci ürüne net yüzde 20 ek indirim fırsatı sunuluyor. Renkli ev tekstili ürünlerinde ise 2019 fiyatları devam ediyor. Kampanya tüm Yataş mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde hizmet veren online mağazada da geçerli…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL