• Geri dön

  • 1.317 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Mobilya ve yatak sektörünün lider şirketlerinden Yataş Grup, Capital Dergisi tarafından hazırlanan İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Capital Dergisi’nin 22 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasının sonuçları açıklandı. 20 Haziran Salı akşamı İstanbul Mandarin Bosphorus Otel’de düzenlenen ödül töreninde, mobilya sektörünün en beğenilen şirketi Yataş Grup oldu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en beğenilen şirketleri arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, “Enza Home, Yataş Bedding, Divanev ve Puffy markalarımızla farklı zevklere ve bütçelere hitap eden ürünler sunuyoruz. Yurtiçinde 1000’i aşkın, yurtdışında ise 100’ü mağaza, 67’si corner olmak üzere toplam 167 satış noktasında milyonlarca kişinin yaşamlarına dokunuyoruz. Özgün tasarımlarımızın yanı sıra kalitemizle de büyük beğeni topluyoruz. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunuyor, daha iyisine ulaşma hedefiyle kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL