• Geri dön

  • 1.038 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya ve uyku markası Divanev, seçili mobilyalarda yüzde 50’ye varan indirim kampanyasını duyurdu. Üstelik evini yenilemek isteyenlere Divanev, 34.900 TL tutarındaki koltuk takımı ve yemek odası alışverişlerinde TV ünitesi veya sehpa, 34.900 TL’lik yatak odası alışverişlerine ise yatak hediye ediyor.

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya ve uyku markası Divanev, seçili mobilyalarda yüzde 50’ye varan indirim kampanyasını duyurdu. Her zevke uygun Divanev mobilyalarıyla evini yenilemek isteyenler, kampanya kapsamındaki ürünlere Divanev mağazalarından ulaşabilecekler.

Kampanya kapsamında 34.900 TL tutarındaki koltuk takımı ve yemek odası alışverişi yapanlar anında 3.500 TL değerinde hediye TV ünitesi veya sehpaya sahip oluyor. Ayrıca Divanev, mağazalarından yapılacak 34.900 TL’lik yatak odası alışverişlerine 3.500 TL değerinde yatak hediye ediyor. Ekim sonuna kadar geçerli olacak kampanyalardan yararlanmak isteyenler, en yakın Divanev mağazalarını ziyaret edebilir.

Yatak, baza, başlık, ev tekstili, halı, aydınlatma ve tamamlayıcı ürün grupları ile outlet, seri sonu ve ayıplı (defolu) ürünler kampanyaya dahil değildir. Detaylı bilgiye divanev.com.tr ve Divanev mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL