• Geri dön

  • 768 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, Marketing Türkiye ve Akademetre Research and Strategic Planning iş birliğiyle düzenlenen A.L.F.A Awards 2023’te halk jürisi tarafından mobilya kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten marka seçildi.

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE Research and Strategic Planning iş birliğiyle gerçekleştirilen ALFA Awards 2023’ün kazananları açıklandı. Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, müşterileri için en iyi deneyimi tasarlayan markaların “Customer Brand” olarak ödüllendirildiği A.L.F.A Awards 2023’te halk jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucu mobilya kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten marka seçildi.

Enza Home’un tasarımlarıyla olduğu kadar kalitesi ve müşterilerine sunduğu hizmetle de en beğenilen markalardan biri olduğunu söyleyen Enza Home Pazarlama Direktörü Evren Şen , şunları söyledi: “A.L.F.A Awards 2023’te sektörümüzün en iyisi olmak bizi hem çok mutlu etti, hem gururlandırdı hem de sorumluluğumuzu bize bir kez daha hatırlattı. Mobilya sadece bir ev eşyasından öte, evinizi yuva yapan, hayatınızı güzelleştiren unsurlardan biri… Biz de Enza Home olarak müşterilerimizin “En Çok ben, en çok benim evim” diyecekleri, içinde mutlu hissedecekleri, kendilerini anlatan, tarzlarını yansıtan evler yaratmalarına yardımcı oluyoruz. Bu değerli ödül için müşterilerimizi mutlu etmek için çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizi bu ödüle layık gören tüketicilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL