• Geri dön

  • 1.845 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup’un yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan en yeni markası Puffy, bebeklerin fiziksel gelişimini esas alarak ürettiği Dory Baby yatağını anne ve babaların beğenisine sunuyor. Free-zone teknolojisiyle farklı ağırlıklara sahip bebekler için uygun olarak üretilen Dory Baby yatak, bebeklerin omurga sisteminin gelişimi için doğru desteği sağlıyor.

Yataş Grup’un yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan en yeni markası Puffy, bebeklerin fiziksel gelişimini esas alarak tasarladığı ve farklı ağırlıklara sahip bebeklere uygun olarak geliştirdiği Dory Baby yatağını anne ve babaların beğenisine sunuyor. Bebeklerin uyku esnasında yüzüstü yatışlarında dahi rahat nefes almasını kolaylaştıracak şekilde tasarlanan Dory Baby, onların zihinsel gelişiminde önemli yer teşkil eden REM uykusunu rahat bir şekilde almasını destekleyen yapısıyla, uyku sırasındaki gelişimlerine de katkı sağlıyor.

Puffy tarafından ebeveynlerin bebeklerinin iyi uyumasına dair kaygıları da düşünülerek üretilen Dory Baby yatağındaki pamuklu örme kumaş yüzeyi, nemi ve vücut ısısını dengelemekle birlikte, terlemeyi de önleyerek bebeğinizin cildinin nefes almasını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Dory Baby sahip olduğu her biri ayrı ayrı paketlenmiş ve bağımsız çalışabilen pocket yay teknolojisi sayesinde farklı ağırlıklara mükemmel adapte olmasının yanı sıra doğru omurga desteğiyle “iyi uyku her bebeğin hakkı” söylemini gerçekleştiriyor.

Free-Zone teknolojisi ve 15 cm yatak yüksekliğiyle bebekler güvende

Dory Baby yatağında özel olarak kullanılan ve istemsiz dönüş hareketlerini azaltan free-zone teknolojisi, bebeklerin uyku bölünmelerini azaltarak uyku kalitelerinin artmasına yardımcı oluyor. Yatağı çevirmeye gerek bırakmayan no-turn teknolojisi ise yatakların uzun süre kullanılmasına olanak sağlıyor. Pamuk içeriğiyle çevre dostu olması ve insan sağlığına zarar vermemesi de Dory Baby yatağı aileler için eşsiz bir tercihe dönüştürüyor. 15 santimetrelik yatak yüksekliği sayesinde Dory Baby yatağı, bebeklerin ayaklarının üzerinde durmaya başladıktan sonra oluşabilecek düşme risklerini azaltıyor. Ayrıca Dory Baby yatakları sıvı geçirmez alezi sayesinde, bebeklerin yatacağı yüzey istenilen sıklıkta yıkanabilirken, yatak uzun süre hijyenik bir şekilde kullanılabiliyor.

Puffy’nin, bebeklerin iyi ve rahat uyumaları için tasarladığı ‘Dory Baby’ yatakları, Nisan itibariyle internet sitesi ve Puffy satış noktalarında anne ve babaların beğenisine sunulacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL