• Geri dön

  • 2.806 Görüntülenme

  • 340 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev’in iddialı bir tasarıma sahip Greeny Serisi hayranlık uyandıran şıklığıyla fark yaratıyor.

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev, Greeny Serisi ile yaşam alanlarını modernizmin ihtişamıyla buluşturuyor. Yeşilin en güzel tonlarını taşıyan Greeny Yemek Odası ile lüks ve konforun büyüleyici birlikteliğini yaşatan Greeny Koltuk Takımı, şıklığıyla göz alıyor.

Greeny Koltuk Takımı, zarif ve akıcı hatları, incelikli detayları ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Rahat oturumu, ergonomik sırt yapısıyla konfordan da ödün vermeyen Greeny Koltuk Takımı, zengin kumaş ve kırlent uygulamalarıyla salonunuzu güzelleştiriyor. Ceviz, ceviz-gold ve antrasit-gold renkte üç farklı ayak alternatifi de bulunan Greeny Koltuk Takımı, iki farklı kumaş kategorisinde on farklı kumaş seçeneği sunarak her zevke hitap ediyor. Greeny Koltuk Takımı’nın 3’lü, 2,5’lu ve berjer modüllerini tamamlayan bir de konforlu bir pufu bulunuyor.

Antrasit ve yeşil renklerin harmonisiyle göz alan Greeny Yemek Odası Takımı, modern tasarımıyla fark yaratıyor. Yeşil renkte lake boyalı konsol kapakları, çizgisel desen uygulamaları ve altın renkte yalın kulp tasarımıyla dikkat çeken Greeny Yemek Odası’nın yuvarlak formdaki aynaları ve cam kapaklı vitrini ise şıklığı tamamlıyor. Greeny Yemek Odası Takımı’nın ahşap ayaklı sabit ve açılır masa alternatifi en kalabalık misafirlerinizi bile rahatça ağırlamanıza yardımcı olurken; vitrin içerisinde kullanılan LED aydınlatma uygulaması, konsoldaki özel kaşıklık bölmesi gibi detaylar ise fonksiyonelliğe vurgu yapıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL