• Geri dön

  • 507 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Enza Home, evlerinde düzeni sağlarken şıklıktan da ödün vermeyenlere birbirinden özel tasarımlar sunuyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, evinizdeki düzen arayışınıza birbirinden şık konsol ve dolaplarla yanıt veriyor. Farklı zevklere hitap eden Enza Home konsol ve dolaplar özgün tasarımlarının yanı sıra fonksiyonellikleriyle dikkat çekiyor. Detaylardaki incelikler ise tasarımları bir adım daha ileriye taşıyor.

Çağdaş stiliyle Terra Konsol, çok gözlü tasarımıyla düzen ihtiyacına şık bir çözüm oluyor. Konsolun üst yüzeyindeki tekstil dokulu yüzey kaplaması, kapaklardan birindeki ahşap geometrik desen uygulaması, kulpsuz tasarım, metal ayaklar tasarımdaki göz alıcı detaylar olarak öne çıkıyor. Konsol kapağında bulunan LED aydınlatma detayı hem evinize şıklık katıyor. İki adet çekmece kullanımı ise pratik depolama imkanı tanıyor.

Modern tasarım çizgisini yeni nesil bir lüks anlayışıyla buluşturan Marion Konsol, akordeon kapak kullanımı ve çok amaçlı iki çekmece uygulamasıyla fonksiyonel kullanım avantajı sunuyor. Bronz renk metal kulplar ve kahverengi metal ayaklar tasarımın sofistike duruşunu tamamlıyor.

Terra 5 Kapaklı Dolap, nitelikli işçilik detayları, kapakta bulunan ahşap geometrik desen uygulaması ve açık meşe rengiyle dikkat çekiyor. Dolap kapaklarında bulunan natürel renk ayna ise dolaba doğal ve yalın bir görünüm kazandırıyor. Üç adet çekmeceye sahip olan dolap, fazladan saklama alanına ihtiyaç duyanlar için geniş bir ek alan sağlıyor.

Zamansız bir tasarıma sahip Marion Hibrit Kapaklı Dolap, bronz renk metal kulpları ve füme renkte reflekte cam uygulamasıyla çağdaş bir zarafete sahip. Pantolonluk fonksiyonu, 3 adet çekmece kullanımı, dolap içi aydınlatma özelliğiyle pratik kullanım avantajı sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL