• Geri dön

  • 317 Görüntülenme

  • 342 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


46 yıllık uyku uzmanlığı ve tecrübesiyle “uyku dünyasını” sahiplenen, Türkiye’nin lider markası Yataş’ın yeni ürünü Five-Z Fit Sleep yatak, uyku teknolojisinde adeta bir devrim yaratıyor. Slim Fit kumaş teknolojisine sahip Five-Z Fit Sleep yatak ciltteki yağ ve nem dengesini düzenleyerek selülit görünümünün azalmasına ve vücudun sıkılaşmasına destek oluyor.

Tüm dünyada sağlıklı yaşam trendi yükselerek devam ediyor. Artık hepimiz kendimize daha iyi bakmaya çalışıyor, sağlıklı bir yaşamın peşinden gidiyoruz. Yediklerimize içtiklerimize daha dikkat ederken, vitamin-mineral destekleri kullanıyor, hayatımıza hareketi dahil etmeye özen gösteriyoruz. Bütün bunları yaparken sağlıklı bir yaşamın parçası olan “mükemmel uyku”yu da ihmal etmiyoruz. Uyku alanındaki uzmanlığıyla, uyku ürünlerinde Türkiye’nin trendlerini belirleyen marka Yataş Bedding, mükemmel uykunun peşinde olanlar için vücudu dinlendirirken cildi sıkılaştıran Five-Z Fit Sleep yatak ile şık bir başlık ve bazadan oluşan 3’lü seti öneriyor.

Five-Z Fit Sleep yatak, Slim Fit kumaş teknolojisi sayesinde ciltteki yağ ve nem dengesini düzenleyerek selülit görünümünün azalmasına ve vücudun sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Bu sayede cilt daha sıkı ve güzel görünüyor. Five-Z Fit Sleep yatakta kullanılan 5 bölgeli paket yay sistemi vücudun farklı noktalarına doğru destek verirken; visko özel katman ise dönme hareketlerinin azalmasına yardımcı olarak kesintisiz ve konforlu bir uyku sağlıyor. Ultra Fresh Teknolojisi ile daha temiz ve ferah bir uyku yüzeyi sunuyor.

Five-Z Fit Sleep yatak ile birlikte set olarak satışa sunulan Fresca Baza ve Başlık, şık ve modern tasarımıyla göz alıyor. Fresca Baza, sandıklı geniş hacmiyle eşyalarınız için ekstra depolama alanı sunarken, yüksek ayak tasarımı sayesinde temizlikte kolaylık sağlıyor. Tasarımıyla etkileyici bir estetik anlayışını yansıtan Fresca Başlık ile tamamlanan Fresca Baza, yumuşak hatlarıyla dikkat çekiyor.

Five-Z Fit Sleep yatak, Fresca Baza ve Başlık’a Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL